![]() |
*** COLECTIE DE ICOANE ***
Va multumesc anticipat pentru aprecieri !
Sunt modest , dar ma tratez ! Cine vrea sa ma ajute sa imi mareasc mica mea colectie este binevenit ! Multumesc anticipat !:hug: https://www.youtube.com/watch?v=GncCk...ature=youtu.be |
Re: *** COLECTIE DE ICOANE ***
Quote:
|
Quote:
O ,, vizita ,, in podul bunicilor , sau in beci este binevenita !:rolleyes2 Multumesc anticipat ! 8) |
CUMPAAAAAAAAAAAAAAAAAR !:lol:
Sau .......... mai bine sa va spun cand este ziua mea ? :bunch: |
De sarbatoarea Pastilor imi doresc o noua piesa in colectie ! HELP !;)
|
5 Attachment(s)
Ieri mi s-a inplinit dorinta !
Am mai cumparat o icoana exact cum mi-am dorit ! Iat-o !:yes: L-am consultat si pe expertul meu . Preconizeaza dupa maniera de executie a fi cea mai veche dintre icoanele mele,si o estimeaza a fi pictata la anii 1800-1830 in zona de nord a Basarabiei ! Este intr-o stare de conservare incredibila pentru vechimea sa. O studiez de doua zile din toate unghiurile posibile si nu ma mai satur sa o privesc ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
.............alta piesa !
..................mmmmmmmmmmmplace ! Sec. XVIII - 1700 si ceva , Stare superbissima , magnifica ! - Cine ma ajuta sa-i gasesc ,, pereche ,, ? :rolleyes2 |
5 Attachment(s)
+ alta minunatie !
|
-CUMPAR , CUMPAR MEREU ! Chiar daca este criza !
Asa ca , suiti-va in poduri , coborati in beciuri ,cotrobaiti prin locuri uitate de vreme , intrebati prietenii , intrebati si vecinii si spuneti-le la toti despre mine ! Dar cel mai bine vorbiti cu bunicii ! ASTEPT si va multumesc anticipat ! :rolleyes2 (Dambla mare !) |
Baieti , nu ati mai gasit nimic si pentru mine ??? 8)
|
Nimic , nimeni ??? :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
LIPOVENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ! Nimic ? Ceva si pentru mine !:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning