![]() |
Vand Vulcanizare completa .. Ieftin
Vand vulcanizare completa , contine : masina de echilibrat , masina de dejantat , compresor 150 L , furtune , pistoale presiune , 2 cricuri de 2,5 tone , mai multe chei fixe si tubulare , pistol pneumatic (trusa) , + multe alte scule pentru Petice , doape , + cuva de apa pentru verificat rotile , plumbi , petice , snururi pentru doape , valve , ventile , cleste de plumbi , etc etc ... Pret 5200Euro Negociabil ... sau cu preluare spatiu pe calea grivitei , vulcanizarea se afla pe calea grivitei langa noul pod BASARAB , si se poate face proba la absolut toate aparatele ... CONTCT aici pe forum SAU la tel: 0728.338.105 sau 0762.406.389
O SA PUN POZE MAI PE SEARA ... |
Re: Vand Vulcanizare completa .. Ieftin
Vulcanizarea se vinde la pretul afisat mai sus cu tot cu acte, : firma , autorizatii , etc etc , eventual se poate prelua cu tot cu localul din calea grivita nr 127 .. Sau schimb cu Un Teren Intravilan pentru constructii langa bucuresti , maxim 10 km de bucuresti .... Astept propuneri
|
cat este chiria lunar ? si ceva poze daca se poate.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Chiria este 600 de lei lunar , poze nu am decat cateva cu masina de dejantat si cu masina de echilibrat ... daca te intereseaza suna-ma si vorbim , eventual ne intalnim si vezi vulcanizarea , e altceva cand vezi in poze , e altceva cand vii la fata locului ...Stima |
nu dai si leptopul ala in bani astea?
trebuie sa vin si eu sa fac roata la golf pana nu o vinzi :-P |
Quote:
Astazi la ora 16:30 vulcanizarea sa demontat ulterior Vandut ... imi pare rau Luciane te ajutam tati cu cea mai mare placere ca intotdeauna , dar din pacate nu mai e posibil ... Deci in concluzie , SE POATE INCHIDE .. MULTUMESC 4TUNING PS: APROPO SI MASINA AM VANDUT-O Aseara la ora 20:00 ... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning