![]() |
interior de e46 coupe pe e36 coupe?
stie cineva sau a montat cineva interior de e46 coupe pe e36 coupe?
scaunele fata se potrivesc la prindere? dar banchetele? am vazut niste poze pe net cu un e36 coupe care avea si fetele de usi de e46 coupe..era senzatie. Astept niste raspunsuri,link-uri,orice ma poate ajuta, Multumesc |
Re: interior de e46 coupe pe e36 coupe?
Singura chestie care stiu ca se poate e cu scaunele fatza.
chiar daca nu se potrivesc la prinderi se schimba sina de la scaunele de E36 la cele de E46... Ma gandeam si eu la o modificafre de genul asta... Usa de E46 CRED ca emai scurta dar nu stiu sigur... ( cel putin la coupe imi pare mai scurta...) Si bordul ar fi misto de schimbat... |
https://img194.imageshack.us/img194/2558/04012012504.jpg
Am eu montate...acum o zi am vaz. ca sunt de fapt de e46. Merg cele din fata dar nu recomand pt ca vin foarte sus ..daca est inalt o sa fie nasol. Salut |
Quote:
|
Nup..este de e36
|
bmw4bl- interiorul tau este de e36 electric iti spun sigur pentru ca am fost si langa omul ce le-a cusut si am fost si langa tine cand le-ai montat in satu mare.Numa bine.
|
Scaunele fata merg , sunt la fel cu o diferenta de prindere de 1-2 mm la gauri dar intra , bancheta insa nu merge de fel nici sezutul nici spatarul, specific ca interiorul de e46 este m-pack nonfacelift.
|
AM MONTAT SI EU SCAUNE FATA DE E46 PE E36.....SINGURA DIFERENTA E CA SCAUNUL FATA DE E46 ARE GAURILE DIN SPATE MAI SPRE SPATE CU APROX 1CM......ADICA SUNT PUTIN DECALATE GAURILE......DECI TREBUIE SA LARGESTI GAURILE PUTIN.....DOAR ATAT STIU DESPRE CEEA CE TE INTERESEAZA PE TINE.
TE SALUT ;) |
poti sa montezi scaunele insa nu vei mai avea acces la reglaje decat cu usa deschisa...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning