Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Aprillia SR (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/29859-my-scoot-aprillia-sr.html)

Barum 26-12-06 03:06

[My Scoot] Aprillia SR

5 Attachment(s)
My bike :arrow:
Era km murdar cand i-am facut poze :D :oops: :oops: :oops:

Barum 26-12-06 03:18

Re: Aprillia SR My Bike

3 Attachment(s)
Cateva din ajustarile care i le-am facut......: :arrow:

P.S.: Urmeaza un Repaint Color Black si flacari pe el........cv Neoane si ma mai gandesc cu ce sa il impodobesc :D:lol: :lol: :lol:

TazzY 26-12-06 07:58

Salut... Foarte tare scooterul.. Am avut si eu unu acum vreo 2 ani si mi l-a luat garda ca era modificat, asta in italia. Acum mai am un SR din 98` si unu din 06` :D

Reme 26-12-06 13:34

mistoc scoterasul...caterinca...bafta in tuning

Barum 26-12-06 13:56

N-am si eu ce lucra.....:???:
TazzY si asta ii modificat..........era motoru` original de 82 cc si am Alezat Cilindru` de 2 ori si acu ii de 100 cc .......i-am schimbat si turbina ,am scos amortizoru` din toba , si acu are 26 de calutzi :D si fuge km 160;)

Barum 26-12-06 18:07

6 Attachment(s)
Inca cateva poze.........:arrow: :rolleyes2

TazzY 27-12-06 01:20

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Barum (Post 675312)
N-am si eu ce lucra.....:???:
TazzY si asta ii modificat..........era motoru` original de 82 cc si am Alezat Cilindru` de 2 ori si acu ii de 100 cc .......i-am schimbat si turbina ,am scos amortizoru` din toba , si acu are 26 de calutzi :D si fuge km 160;)

Hahahahaha... Hai ma frate.. Tunez scutere de la 14 ani... Ce turbina? Ce 82cmc? Ce 100cmc? Ce amortizator din toba? Ce 26 de cai? Ce 160 la ora? Frate BATI CAMPII! WakeUp!

Sa nu crezi ca vorbesc aiurea ca tine, iti arat unul din scuterele mele inainte de accident si iti dau cateva detalii...

Peugeot Speed Fight 2

Kit motor polini corsa 80cmc
Evacuare Arrow Special Parts
Kit carburator 21
Variator Malossi Blue cu role de 9
Ambreaj Malossi
Filtru de aer Polini
Suspensie fatza BiTubo pentru pista
Kit NOS 2
Suspensie spate Top pe gaz pentru pista
Anvelope Michelin Pilot Sport
Si ceva modificari la caroserie.

Toata vrajeala m-a costat in jur de 2000euro si inca nu este maximul....
Aaaa.. Inca ceva... Cu tot ce am pe el, i-am dat 130km/h si a intrat in voblaj din cuza ca este foarte usor... Nu imi spune ca un SR fuge 160 si ai turbo ca nu sunt venit cu pluta... Peace!

Barum 27-12-06 21:27

aa TazzY chiar nu sunt abureli ...io nu am avut bani de NOS si alte chesti.......l-am dezvoltat cu nijte chestii marunte........am mai avut un Mallaguti f12 phantom de 100 cc ce mergea numa 145 da asta ee mai bun .........nu te contrazic prea mult pt ca eu nu prea stiu toate shmecheiile dintr-un motor.eu l-am dat la un batran sa mil faca si el mia km zis ce ia facut.........deci ...Peace :drunk: :drunk:

TazzY 27-12-06 23:06

Haide ma ce draq continui sa perversezi in prostie..? I-ai pus folie albastra pe oglinzile de la faruri si face 160? Fi serios ma.. Cred ca e timpul cu discutiile astea sa nu fiu nevoit sa inchid topicul pentru prostie de buna calitate...
Aaa... Inca ceva, motorul tau original era de 49,8cmc nu de 82 ;) C`ya

P.S. : Pentru a depasi viteza de 95km/h TOATE MODELELE DE SR care au motor euro1, iti trebuie evacuare.. Si tu inca ai evacuare originala si probabil plina cu noxe din cauza vechimii...

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning