![]() |
Ce cd player sa cumpar dintre acestea?
5 Attachment(s)
salut
Astept sfaturi vis-a-vis de 2 optiuni: 1. player pana-n 400 lei de ales intre SONY CDXGT450U si PIONEER DEH-140UB ,atasez si pozele pt identificarea lor. in poze : primele 2 contra ultimei poze 2. player cu bluetooth pret 600-700 lei de ales intre KENWOOD - KDC-BT31U si SONY - MEXBT3900U . in poze:3 contra 4 Mentionez ca am statie si subwoofer la masina,un bmw e36 (iluminare bord portocalie) Merci |
Re: Ce cd player sa cumpar dintre acestea?
Kenwood KDC, zic eu, din destul de multe motive. In plus il gasesti si la pret bun in Piatra.
|
kenwood am gasit la 150 euro
sony la 130 ambele cu bluetooth... celelalte pana in 400 ron la Altex.... |
Recomand sony-ul. Ti-am raspuns pe thopicul meu. Singurul - pe care il vad din ce spui ar fi culoarea albastra a butoanelor. Afisajul este destul de vizibil pe orice vreme. Nu este deranjant.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am inteles...pretul e justificat pt ambele. multumesc.
Cred ca pe cel vechi ,dupa achizitionarea unuia nou,am sa-l scot la vanzare. O imagine orientativa pun.De pret nimic acum |
Dupa parerea mea nu alege nimic facut de sony, sunt frumoase au tot felul de beculete, ledulete si alte chestii frumose vizual, dar ca calitate a sunetului sunt mult sub pioneer si kenwood.
|
Dupa parerea mea, KENWOOD - KDC-BT31U :rolleyes2
|
cam asa zic si eu....
Sony pica ,ilum. albastra nu merge bine la mine Deci Kenwood. Multumesc de raspunsuri |
Cu placere!
|
si ca sa mai fie o parere sa fii multumit cu alegerea, mergi pe kenwood.
iar cu privire la sony..... nici nu avea rost sa mai mentionezi de aceasta firma. |
merci mult...playerul vine in cateva zile.Costul: 129 euro
E vorba de kenwood cu bluetooth |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning