![]() |
CUMPAR E36
Cumpar e36 de preferat coupe,
-in principal minim 2,0. -fara prea multa rugina/accident. -cu acte valabile, exclus cele inmatriculate RO . -nu ma intereseaza kit de M supra evaluat . -nu ma intereseaza dotarile masinii. -cat mai aproape de bucuresti. Eventual dau la schimb golf 3 1,8 gt si diferenta s-au dupa caz doar cash daca imi convine masina. 0724 469 933 |
Re: CUMPAR E36
Quote:
|
Quote:
|
Toate lumea stie ca-s ieftine masinile de Anglia. Ia cu volan pe stanga si vezi cat costa un e46 coupe. Masini la pret de nimic n-o sa gasesti pe forum, si mai vrei sa te si caute vanzatorii.
|
Quote:
Daca are cineva nevoie de bani urgent o vinde daca nu o tine si 1 an la vanzare. |
Pai cum de ce, pai asa sunt preturile. Masinile cu volan pe dreapta sunt facute pt o piata exclusivista, de asta preturile mici. Fiecare cu parerile lui, tu ia-ti cu volan pe dreapta, pt ca cele pe stanga o sa ti se para scumpe, stiind cat de ieftine sunt celelalte.
|
Quote:
|
cam la ce bani cauti tu pisica?
am un prieten care vinde un coupe de bulgaria, visiniu, de 2.0i pe la vreo 1700. are asigurare si itp inca 10 luni, roti pe 18 oem de e60 sau e90, bara fata de m3, faruri cu lupa si xenon. rugina nu are din cate imi aduc aminte, sau nu vizibila, dai un pm daca te intereseaza |
Quote:
|
Quote:
NU PISICA DE ANGLIA CU VOLANU IN PORTBAGAJ !!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning