![]() |
Car-Audio by 4 SPEED SQUAD
Hai sa ne prezentam aici sistemele noastre audio. Nu de alta, dar soon I'm back si eu in bussines :lol:
Hai baietii, alde LOA, AYF, Alexutzu si care mai este:lol: |
Re: Car-Audio by 4 SPEED SQUAD
hai frate ca la mine nu e cine stie ce....
e un sistem DECENT si atat, nimic impresionant |
eu am un sistem de sunet 6 boxe si un casetofon cu cd - sunt sistem de fuga :lol:
clar iar sa apucat hondaru de muzica iar vine cu monstri :D |
am yo 2 boxe sparte pe spate! :lol:
app,ia sariti cu idei de boxe ovale si poate si un link ceva,k vreau s le schimb repede! |
Quote:
sa ma *** in el de sistem in care nu ma lasa sa bag un mesaj fara 10 caractere |
Io areeee: 2 suburi active Infinity Basslink cu Sony mp80 si 6 tweetere Well si 2 Blaupunkt stock pe aia mika si condensator de 1F.Si cablu de la aparat de sudura :D.
Pe aia mare sper sa ma infig intr-un 5.1 cu PS2 dar mai trebuie clocit ca nu m-am hotarat la configuratie :) Moaaamaaa ce coerent sunt.Incredibil... |
Intr-un final, am montat totul... mai am nevoie cred de un condensator. Si un amplificator pentru boxe.
HU - Panasonic CQ 8403 cu display 4096 culori JBL pe componente pe fata - crossovere, 2 tweetere si 2 medii. JBL ovale pe capac de 100 W rms - GTO... ceva pe acolo JBL rotunde in locurile din spate - nush ce model amplificator Soundstorm 4x100 rms pus in bridge woofer Magnat in incinta reflex cu 2 difuzoare 350 W rms Am schimbat firele din cutie ca erau praf. Am lipit cu letconul firele care ies din amplificator pe papucii difurilor de bass, sa fie direct. Cablurile sunt de 4 Avg cu siguranta de 80 A Mai imi trebuie un condensator cred, ca nu am mers inca noaptea sa vad cum fac luminile. Cutia de bass a incaput la marele fix in portbagaj, nu mai intra un deget stanga-dreapta. O sa fac ceva poze. |
ai luat-o razna rau, pune poze sa vedem ce cutie ai
|
si adresa unde parchezi masina
|
Eu am HU Panasonic cq7703n cu 4x70w si 4xJBL 1626....momentan...Sper ca intr-o luna sau 2 sa imi comand un Jensen si sa pot IN SFARSIT sa montez ps2-ul luat de 6 luni X_X
|
Quote:
deci,dc cumva lipseste o cutiuta din porbagaj sau altceva s nu care cumva sa te gandesti k sunt yo! :rolleyes2 |
Infinity refrence pe componente si medii mtx pe fata
Infinity refrence pe spate si separat tweetere infinity HU Sony MEX-1GP Sub HERTZ 250 RMS Statie JBL GTO 75.2 (mono) SUB Statie JBL CS 60.4 BOXE Condensator DIETZ 1F |
4 Attachment(s)
hd- clarion 936
baterie deep-cicle 4000ah i-pod 30g 4 hertz dieci componente fata 2 hertz dieci coaxiale spate statie spl dynamics 2000w rms 1ohm dif spl hertz 1000w rms rca audison cabluri 0awg i-pod 30g play station 2 tft 7inch |
uite sistem demn
(demn a se citi potent aici :lol: ) |
SUB - SONY Directed 300 rms
APLIFICATOR - SONY X-tream 500 condesator - sony Directed boxe standard in masina !!!! |
All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2025 4Tuning