![]() |
Macheta in lucru-ionutandrei
7 Attachment(s)
O sa ma bag si eu in seama cu o dacie 1:43 DeAgostini.Este prima macheta la care lucrez si sper ca nu o fiu prea criticat.Am inceput prin a-i inlocui jantele cu unele de bmw z8,pe care ulterior le-am vopsit albe.Am confectionat alta podea din tabla,deoarece pe cea din plastic nu incapeau rotile si cu ocazia asta i-am coborat si garda la sol destul de mult.Am polizat pe marginea aripilor pentru a se vedea mai bine jantele.Am eliminat manerele usilor,am dat 2 gauri in spate pentru a monta tobele,si cam atat momentan.Astept pareri si sfaturi.
|
Re: Macheta in lucru-ionutandrei
Pentru sfaturi/idei etc trebuie sa faci ceva cu pozele. Nu se intelege mare lucru asa ca e cam greu sa comentam pe baza lor.
|
Imi cer scuze pentru calitatea imaginilor,dar sunt facute cu o camera destul de veche.O sa incerc sa fac poze la lumina naturala,poate ies mai bine.
|
ma pentru inceput e ok zic eu...
dar ar fi trebuit sa incepi la o scara mai mare sa iti fie mai usor ... |
Incearca sa renunti la blitz, pune macheta pe un fond uniform alb, mareste expunerea la maxim, asigura iluminarea cu o veioza cu un bec de 60-75w (daca foloseste becuri clasice)...
|
Ai foarte mare dreptate.Normal asa ar fii,pentru ca se lucreaza mult mai usor la o scara mai mare,dar eu nu am planificat chestia asta.Pur si simplu am luat macheta,am demontat-o si m-am apucat de facut una alta.O sa termin acest proiect,daca il pot numi asa si voi incepe un altul dar pe o macheta 1:18.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning