![]() |
Dacia SuperNova Clima, GPL
5 Attachment(s)
Vand SuperNova Clima 2003 (masina a fost fabricata in noiembrie 2002 si inscrisa in 2003 martie )
Dotari : - a/c - Instalatie de gaz MILANO (omologata , detin toate actele la ea ). - Ceasuri de Logan ( cu consum ) - Xenoane - Cotiera - Spoilere + praguri Are 130 de mii de km , recent a fost facuta revizia masinii ...schimbat tot ce inseamna bucse , capete de bara...rulmenti , filtre si ulei ! Masina are o singura problema , si anume pasaju' de la aripa din spate este umflat putin de rugina ! (in functie de noul propietar ma pot inteleg sa i-o repar ). Masina este echipata cu cauciucuri de iarna noi + jante de tabla.. care de asemenea asa se va vinde ! :) in functie de pretentia clientului o pot vinde si fara instalatia de gaz ,varu'meu avand service mi-o poate demonta destul de ushor ! pretul este de 1450 euro putin negociabil ! Cristi - 0740.187.192 |
Re: Dacia SuperNova Clima, GPL
Vand SuperNova Clima 2003 (masina a fost fabricata in noiembrie 2002 si inscrisa in 2003 martie )
Dotari : - a/c - Instalatie de gaz MILANO (omologata , detin toate actele la ea ). - Ceasuri de Logan ( cu consum ) - Xenoane - Cotiera - Spoilere + praguri Are 130 de mii de km , recent a fost facuta revizia masinii ...schimbat tot ce inseamna bucse , capete de bara...rulmenti , filtre si ulei ! Masina are o singura problema , si anume pasaju' de la aripa din spate este umflat putin de rugina ! (in functie de noul propietar ma pot inteleg sa i-o repar ). Masina este echipata cu cauciucuri de iarna noi + jante de tabla.. care de asemenea asa se va vinde ! in functie de pretentia clientului o pot vinde si fara instalatia de gaz ,varu'meu avand service mi-o poate demonta destul de ushor ! pretul este de 1450 euro putin negociabil ! Cristi - 0740.187.192 |
Re: Dacia SuperNova Clima, GPL
6 Attachment(s)
pzoe recente cu masina ! :)
accept schimburi doar cu masinii de genu' (bmw , VW, SEAT ) dupa 2002 in sus !bineinteles cu diferenta din partea mea ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning