Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Pentru KOK - Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/29805-kok-ploiesti.html)

GolfuletzS 25-12-06 00:42

Pentru KOK - Ploiesti

1 Attachment(s)
Poate unii stiti ca a facut accident destul de grav....
Poate unii nu`l cunoasteti.... dar nu asta conteaza.... se spune ca acum de sarbatori lumea tre sa fie mai bune mai intelegatoare, sa ajute pe altcineva.... mai ales cand se spune ca suntem o comunitate unita.. dar din ce in ce mai mult cade aceasta comunitate.

NU va rog sa spuneti niste cuvinte pe care poate nu le simtiti dar va rog sa va ganditi ca in locul lui putea sa fie oricine altcineva si poate atunci vreti vrea ca cineva pe care il cunoasteti sau nu sa fie alturi de voi ... pentru ca in momentele acestea nu mai conteaza absolut nimic... decat ca cei dragi sa`ti fie alaturi

Personal nu l`am cunoscut pe Paul(KOK) dar sunt foarte convins ca o voi face dupa ce isi v`a reveni

S`a intamplat un accident pot sa spun stupid
Kok`u e in stare destul de grava... si`a revenit dar au aparut complicatii

Iar cei 2 pasageri sunt mai bine

KOK`ule T asteptam ACASA..... chiar daca nu vezi ce scriem aici sunt convins ca o sa te simti mult mai bine cand o sa vezi ... ca lumea tine la tine chiar daca nu t cunoaste...., sper sa simti ca lumea se gandeste la tine si daca putem sa ajutam cu ceva o vom face cu mare placere

in cateva cazuri s`a dovedit ca Dumnezeu e racer cum spunea cineva... as vrea ca si acum sa tina cu noi

Al3xius 25-12-06 00:48

Re: Pentru KOK - Ploiesti

E pacat ca se intampla astfel de incindente mai ales acum de sarbatori cand ar trebui ca toti sa stam acasa cu familiile sa fim linistiti si fericiti , e pacat ca sunt persoane care stau si se roaga ca cei dragi sa-si revina dar ar fi si mai pacat sa fim indiferenti ! Sincer nu il cunosc pe Paul doar din ce mi-a zis Golfuletz dar ii transmit toate cele bune pt. el si catalina ! Sa dea Dumnezeu sa-si revina amandoi si sa nu ramana cu sechele fizice sau psihice ! Sanatate multa si ar fi absurd sa zic Sarbatori Fericite ! Dar totusi o fac si nu pt. acum ci pt. anul viitor cand sper ca ne vom aminti de acest topic si vom spune : Multumim Doamne ca ni i-ai lasat aici!

Doamne ajuta ! Multa sanatate ! :(

momo 25-12-06 00:56

sursa: Telegraful de Prahova, 22.12.2006

http://www.telegrafuldeprahova.ro/in...ata=22-12-2006

Doamne... ne rugam la tine sa-i tii in viata pe prietenii nostri, Paul, Bogdan si Catalinasi apara-i de cele rele!

B-83-DAC 25-12-06 12:08

foarte foarte trist si mare pacat cand se intampla asa ceva pe drumuri si mai ales ca multi dintre noi stam acum cu familiile cu prietenii si mancam si bem,iar altii se zbat pentru viata lor...MULTA SANATATE SI SA SE FACA CU TOTII BINE

ema_sierra 25-12-06 22:09

Astfel de evenimente intristeaza pe toata lumea....nu-l cunosc pe KOK dar sincer imi pare nespus de rau sa aud asa ceva.....mai ales cu ocazia sarbatorilor !

Pitu 26-12-06 00:37

Quote:

Originally Posted by momo (Post 673979)
sursa: Telegraful de Prahova, 22.12.2006

http://www.telegrafuldeprahova.ro/in...ata=22-12-2006

Doamne... ne rugam la tine sa-i tii in viata pe prietenii nostri, Paul, Bogdan si Catalinasi apara-i de cele rele!

numai aberatii scriu si astia in ziare.
INSANATOSIRE GRABNICA !

F_L_R 26-12-06 17:49

-De -al nostru Pitule?? si daca nu este .....insanatosire rapida si multa bafta !!! daca este nsl-ist te rog suna -ma !!

GolfuletzS 26-12-06 18:26

e de`al nostru ! :|

Pitu 26-12-06 18:35

ok, am discutat

Bllondu 27-12-06 10:34

Imi pare rau sincer pt cele intamplate...sincer nici eu nu il cunos pe KOK dar ii urez insanatosire grabnica si abia il asteptam langa noi!!! Ne rugam pt vietile voastre!!!

DONU' 27-12-06 11:57

Sa Dea Domnul sa se insanatoseasca cu totii, sa uitam ziua de 20 decembrie 2006 si sa fie toata lumea bine!!!

Skma 27-12-06 15:23

DUmnezeu sa-i ajute pe toti ! Eram cu ei in seara aia ne pregateam sa plecam spre SInaia unde mai erau DON-u si altii !
Nu pot sa spun decat ca politia si salvarea in ROMANIA sunt sub orice critica !
In timp ce masina luase foc politistii fugeau de langa masina cat si cei de la salvare si striga la lume lasati-o acolo ! Era vb de prietena lui Bogdan-FMC ! Dumnezeu sa-i ajute ca daca nu erau alti 2 prieteni de-ai nostrii sa se bage in masina care ardea nu mai era nici unul printre noi ! Atat am avut de spus in urma unei seri care mi-a dat multe de gandit si pe care nu o voi uita niciodata :sad:

Inca o data Dumnezeu sa ne ajute !

B-83-DAC 29-12-06 13:57

Ceva vesti despre cei implicati in accident??

shantzu 29-12-06 14:55

pai eu stiu ca toti sunt mai bine....
daca are cineva vesti mai noi, sa spuna :)

GolfuletzS 29-12-06 16:31

dap sunt mai bine .. kok`u e mai bine

All times are GMT +2. The time now is 19:22.

- Copyright 2026 4Tuning