![]() |
vreau sa imi iau o masina sh
salut!!
doresc sa imi iau o masina mai buna decat ce am acum. dispun de un buget de 3000-3200 de euro as vrea sugestii din partea voastra si motivati-va raspunusul. de asemenea vreu o masina cu un consum mic (4-6 l/100km ) multumesc. astept propunerile voastre |
Re: vreau sa imi iau o masina sh
" doresc sa imi iau o masina mai buna decat ce am acum " = ???
|
am un golf 3 cu TD cu turbo mort si vreo 370000 de km
|
Parerea mea e ca la banii astia sunt sanse mai mari sa gasesti o masina de clasa mica pe benzina mai buna. In mod normal o masina intretinuta la banii astia are un motor de 1.4, 60-75 CP, vreo 10 ani si consuma in oras cam 7-8l/100 km.
Ma gandesc ca o alegere buna ar fi o Fabia sau de ce nu, un Logan (un Logan bun la banii astia il iei cu o dotare medie si vreo 5-6 ani vechime). O alta chestie: incearca sa te uiti la starea generala a masinii, nu neaparat la nr de km sau anul fabricatiei (adica sa nu bata, sa nu troncane, sa fie caroseria cat mai ok, sa nu aiba pete de ulei la motor sau pe dedesubt, sa schimbe bine vitezele, motorul sa traga liniar etc.) Ma refer la asta pentru ca o masina de 10 ani de exemplu si 180000 de km te-ar putea face sa o eviti. Eu zic ca ar fi bine sa iti arunci o privire si asupra ei. :-) |
Opel Corsa C consuma foarte putin,cumpara un 1.2 si vei fi foarte multumit de consum in oras am inteles ca in jur de 6 se situeaza consumul in oras ceea ce in zilele noastre este foarte bine :).Sau gasesti destule Fabia cu 1.4 101 cai putere, din punct de vedere al puterii este mult mai ok decar orice altceva gasesti peste anul 2000 sub 150.000 de km si sub 3000 de euro.Eu zic ca Fabia ar fi o idee buna,fiabila,din punct de vedere al puterii nu te lasa cand ai nevoie si e si buna de oras.
|
opel corsa 1.2 benzina nu o sa consume 6% in oras nici daca ii scoti motorul si tot interiorul!!!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning