![]() |
GOLANU bz 73 gig :>:>
loganu e laureat din 2005 1.4 benzina 39.000 km ....
ca imbunatatiri nu are cn stie ce deoarece nu am inca 18 ani s e greu s fac cv la mashina din banii mei dar...mai pacalim bossu s faca el cate cv:> am inceput q geamuri ionizate la pitesti..apoi q un casetofon sony xplod....apoi a urmat folie pe stopuri si pe capota......ulteriori mashina a fost vopsita total inclusiv barile.....apoi sa pus un set de :manere oghinzi bandouri cromate.....sa pun un bixenon......cam atat pana aici.....astept parerile voastre pro/contra |
Re: GOLANU bz 73 gig :>:>
NU MAI SCRIE CA PE MESENGER!!! si nu e nici o poza...
|
2 Attachment(s)
pe la inceput
|
10 Attachment(s)
....starea actuala..
|
acum nu mai sunt prostiile alea din interior asa zis "mahon".....ce as vrea s fac pana iau permisu?(peste vreo 10 luni) s schimb luminile din bord s din consola....albastru.....4 boxe sony xplod s un mic swb de 100-150 w rms......sa schimb pozitiile cu asa ceva: https://www.youtube.com/watch?v=RRV05...eature=related care pot sta s aprinse adik au 2 functii.....poate xenon in proiesctoare....s....sper k niste arcuri sport.....s dak da domnu la primavara nishte jante pe 17......lista poate continua dar...in mare parte nu depind de mine toate acestea ci de sponsorul meu:)))))
|
Parere personala, da jos ornamentele cromate
|
mda m-am gandit sa le dau jos dar trebuie s le vopsesc....folia dupa stopuri a fost data jos deoarece am dat q spatele in ceva s am crapat putin stopul si sa luat s folia......acum ma gandesc s pun pe faruri dar e cam nasol cu politia.....
|
clar cromu nare ce cauta pe masina ,depinde daca iti place tie asa mult poti sa-l ti :-P
|
@blondhu : sa iti fac cadou o tastatura cu toate tastele, nu mai scrie in limbaj mirc/messenger.
Daca tot ai dat cu spatele si ai ciobit stopul, nu mai bine cumperi niste senzori de parcare?... dar parca tot mai frumos ar fi un vultur argintiu?:lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Numa cunoscatori..frate pe 4tuning.:O nu mai poate sa faca omu o greseala..ca imediat sar tuneri astia..wow!!!
|
Quote:
Sar "tunari" ca moderatori nu prea isi fac aparitia prin aceste posturi... macar noi sa atragem atenita daca dansii nu au timp de corecturi |
Quote:
Am avut curiozitatea sa mai citesc si urmatoarele posturi , faza cu " imi este greu sa scriu normal si corect" e de milioane. Cat despre masina, nu prea se pupa "imitatia" de lemn ,cred ca e folie , din interior , cum au spus si colegii , cromul nu prea are ce cauta pe masina. + la xenon + la bari vopsite Sunt multi "golani" de la care ai putea sa te inspiri si sa faci ceva frumos. Succesuri |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning