![]() |
bmw e21 320
5 Attachment(s)
proiect al prietenului meu. momentan nici noi nu stim cum o sa arate acest e 21... cert este ca speram sa arate bine si sa nu ne facem de ras cu munca noastra
|
Re: bmw e21 320
ai ceva de munca.cam asa arata si al meu inainte sa ma apuc de el,poate chiar mai rau.usor usor se face ;) . spor la treaba
|
O sa urmaresc cu mare placere topicul, mai ales ca e un model de BMW care-mi place mult de tot.
Care sunt planurile ? |
Cand te-ai mai facut, tu de ras cand ai pus mana sa repari o masina??
Bafta cu proiectul!!!:lol: |
Un proiect:shock: si un model de masina care-mi place deci voi urmari si eu
|
mai avem niste petice micute de pus pe ici colo. e a fost mai greu a trecut.adica lonjeronul ruginit...toate locurile in care era posibil sa fie rugina au fost cercetate..dupa petice se demonteaza totul se insonorizeaza terosoneaza.inca nu am stabili culoare.motorul de 200 v a primi evacuare rapida si 2 carburatoare duble solex:P sper sa ridice puterea la 120 130 cp.... apoi jante suspensie mai joasa 60 fata si 50 spate spoiler pe fata zender, praguri zender ...si mai vedem pe parcurs
|
am avut foarte mare cu un prieten care stia masina ,ca ajungea la remat.......masina stata numai in garaj, 16 ani.sau ceva de genul vopseaua de pe ea este originala. pare incredibil.nu are pic de chit......si inca mai avea luciu dupa ce am spalat o.o adevarata incantare aceasta masinuta mica.
|
4 Attachment(s)
au terminat baietii lonjerol de pe stg inca ceva petice si can gata pe dedesubt se poate trece la pregatire pt vopsit si refacut chiuloasa etc.....
|
stiu ca ai mai multe masini. O intrebare fireasca pe care vreau sa ti-o adresez: Ce vrei sa faci cu masina asta cand va fi vopsita si tot ce trebuie?
|
nu este a lui bmwutu masina asta
mai baga niste poze sa ne mai clatim si noi ochii, sa vedem ce s-a mai facut ... |
trebuia sa fie a mea.dar nu mi am mai permis....nu o mai puteam repara si pe asta.tre sa repar cazanele mai vechi care le detin.........
nu stiu la ce te referi cand spui, ce o sa facem cu ea?? nu am mai facut nimic...este in aceasi pozitie.........o sa pun poze cum se intampla ceva la ea...... |
imi cer scuze. Am citit primul post cand a fost facut topicul si nu am mai luat seama ca de fapt este a altcuiva cand m-am hotarat sa postez. Topicul fiind facut de tine ... intelegi unde bat. Intrebarea am pus-o in speranta ca va fi de vanzare dar nu-si mai are rostul acum. Apropo se scrie "lonjeron" si "chiulasa"
|
.stium cum se scrie lonjeron.....am gresit din graba.......la chiuloasa m ai prins......chiulasa.....oricum nu cred ca esti aici sa mi dai lectii de gramatica.nu mi a placut si nu mi place,urasc gramatica.......asa ca ........... asta este.......aici se mai fac greseli la gramatica si ortografie......insa nu am voie sa gresesc la masina......cand fac cate un plan pt ea.........daca gresesc acolo e mai nasol.aici am voie..........:PP daca intelegi unde bat........
nu este de vanzare.......nici macar nu este gata:PP |
salut,de niste oale spate noi nu aveti nevoie ??
|
din fericire ,sunt impecabile........ am mai facut una alta:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning