![]() |
Machete in lucru - alin-007
3 Attachment(s)
Salutare , din motive tehnice am revenit cu un alt topic:-) , am sa postez cateva iamgini cu noua dacie 1300 :) 1/43
- indepartat toata vopseaua ( mai am de lucru la acest capitol) - refacut pasaje ( sa incapa noile jante:) - culoare - detaliat interior - confectionat anvelope |
Re: Machete in lucru - alin-007
cu ce au gresit machetele astea dacia deagostini nu inteleg, de le fortati toti...
a ta merge pe sine de tren ? nu se vad cauciucurile... |
Aline, nu stiu daca o sa mai primesti si a treia sansa...:rolleyes2
|
Daca se repeta povestea...NU
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cam asta este idee , probabil am sa le fac si putin mai inguste , pentru a se aseza mai bine .
|
Quote:
Dacă omul are plăcerea să meşterească la o machetă, fie ea şi Dacia 1300 de la DeAgostini, de ce nu ar avea voie să facă asta? Pānă la urmă secţiunea e pentru aşa numitul tuning pe machete (fie el de prost-gust pentru "meşteri" dar de bun-gust pentru cel care-l face). Omul se străduie şi din greşeli īnvaţă, cam asta e strategia vieţii. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Dupa 3 ore de curatat cu la vopsea ,fiecare canal in parte mm cu mm si o culoare mai speciala a iesit cam asta :-)
|
incearca sa ii detaliezi anumite chestii la exterior, si gaseste niste roti mai mici . sunt exagerate alea pentru o dacie. parerea mea. spor
|
Dar ce ai folosit sa cureti macheta de vopsea?
|
3 Attachment(s)
am folosit cam asa :
- feon industrial - lama cuter - ac cusut Cu jantele daca nu iese ce vreau eu le arunc si pe astea :) Am gasit si un set de jante mult mai compatibil cu dacia.... Daca poate un moderator sa-mi uneasca ultimile 2 posturi |
Quote:
Am si eu o dacie 1300 modificata..dar nu arata nici 50 % ca a ta... |
Eu am acoperit cu chit auto , daca vrei sa iasa si mai si poti folosi cositor + un aparat de lipit , iese ca in fabrica ;)
|
Aluminiu cositorit? Vreau sa o vad pe asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning