![]() |
E36 - "DUB is back in black"
5 Attachment(s)
Va salut posesori de e36
Deschid aceste thread cu ocazia achizitionarii celui de al 2 lea coupe.de data asta cv mai apropiat de ceea ce mi am dorit. E36 coupe din 10 95' schwarz II Dotari exrerior: -jante double-spoke 16' -bara fata m cu proiectoare -stopuri m -eleron luneta -semnale albe -toba sport Dotari interior: -bord airbag -interior textil neintrat la apa "bitch red" -pachet lumini -tetiere spate -lampa frana luneta -trapa Urmeaza multa munca... |
Re: e36 "DUB is back in black"
si n'am apucat sa prezint masina si schimbarile ce vor fi aduse pe viitor
Masina sta ft bn la capitolul rugina,interior,chedere.motor/cutie/directie/suspensie Tabla trebuie refacuta in unele zone datorita retusarii lipsite de interes din partea fostului proprietar. Urmeaza sa fie aranjata,multa munca si adusa pe linia de plutire Momentan pe lista sunt: -Schimbat consumabile -Curatat plafon,scaune,bord,mocheta -Dat jos eleronul luneta ca e cam "obor" -Completat bara M cu panoul de plastic dinspre roata+lip Maine voi incepe cu curatatul interiorului. Parerile sunt bine venite. |
Bafta cu proiectul,arata bine.
Motorizare :-? |
Quote:
|
Te invidiez pentru mocheta rosie ! Este al 2-lea e36 care-l vad cu mocheta rosie !
Succes pe viitor ! Voie buna ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
frumos pisic , asa am si eu interioru rosu :P
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Intr-adevar de invidiat interiorul.
Nuca de la schimbator e de asemenea din alt film, banuiesc ca ti`ai dat si tu seama si vei renunta la el. In rest, toate cele bune. Bafta multa :D |
Quote:
|
[QUOTE=daimani;4813647]Frumos,suntem singurii?
nustiu ca eu inca nu mi-am facut curaj sa-mi prezint masinile , am si e30 si e36:) |
[QUOTE=meciu02;4814411]
Quote:
|
ms de incurajare:P apropo vrei sa o inmatriculezi ? cat de costa taxa si a mea e pe bg:( si na ...
|
mie unul nu-mi place interiorul deloc. Poate o fi fain pentru o tipa, insa scaunele alea ma lasa rece, e si obositor sa te uiti la ele. Mocheta rosie e inedita si destul de ok, dar scaunele eu le-as face negre cat mai rapid.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning