![]() |
Sfat Achiziti Astra G 1.7 Dti sau 2.0dti?
Sal , sa incepem cu inceputul as vrea o masina pentru consum, m-am gandit la un astra 1.7 Dti dar sunt multi care spun ca au avut probleme si alti care spun ca sunt f fiabile... care este parerea voastra ?
1.7 dti sau 2.0 dti? nu ma gandesc la taxe si asigurare deoarece asta nu ar fii o problema ... iar masina ar circula mai mult pe autostrada... Sunt la inceput intr-o tara straina, motorina e mai ieftina si mai buna .. drumuri mai bune.. asta ar ajuta un pic masina... un sfat plz? si ce anume se duce in general la 1.7 Dti? Multumesc |
Re: Sfat Achiziti Astra G 1.7 Dti sau 2.0dti?
Salut , eu am un Astra g 2.0 DTI fabricatie 2002 , o am din 2008 nu am avut nici o pb la ea in afara de ulei, filtre si placute nu am schimbat nimic sunt foarte multumit si de consum 7 oras 5.5 exterior aproximativ , si in functie de stilul de condus , e foarte fiabil n-am treaba cu el , si 1.7 din cate am auzit e fiabil , spor la cumparare :)
|
Quote:
|
Am o Astra G cu 1.7 si iti recomand sa-ti iei 2.0 pentru plusul de putere pe care il are. Ambele sunt fiabile, 2.0 avand un avantaj fiindca are distributia pe lant.
|
ms frumos pt sfat .. cred ca in final un 2.0 dti
|
2.0 DTi merge remapat la 126 cp si e fiabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning