![]() |
Piese BMW E36 Touring
20 Attachment(s)
Vand piesele din poze, ce mi-au ramas de la E36-le meu. Telefon 0746952884
Stopuri cu semnal galben 100 lei Semnale fata si semnale aripi cu semnal galben 50 lei Suporti proiectoare noi 50 lei Filtru aer habitaclu nou 50 lei Stergatori originale 50 lei Discuri fata spate si etrieri cu placute de frana 200 lei Arcuri M-tech fata spate 200 lei Faruri Bosch fara lupa si fara sticle 100 lei Nuca schimbator de mahon 100 lei Nuca de schimbator de platic 30 lei Cal pentru cotiera negru 30 lei Cal fara cotiera gri 50 lei Maner dechidere capota 25 lei Maner frana de mana 15 lei Mufa originala casetofon BMW OEM 30 lei Plastic portbagaj 35 lei Stema Mercedes 50 lei Bricheta originala 35 lei Actuator (motoras dechidere la inchidere centralizata) 50 lei Buton avarii seria 5 E39 15 lei Senzor parcare original 50 lei Buton on-of cu steluta original 150 lei |
Re: Piese BMW E36 Touring
1 Attachment(s)
FRUMOS BUTONUL ALA CU STELUTA DE 50LEI CARE TREBUIA SA AJUNGA LA VALCEA, SI S-A FACUT NEVAZUT, CA DE FAPT NU ERA ON-OFF, DAR EL E !!!!!!!
10+ LE: IN POZA ATASATA SE VEDE PRETUL (38EUR) CU CAT IL POT ADUCE EU NOU SI OEM !!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lasa ca el vinde doar la preturi "reale", dovada in linkul urmator: https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post4811253
|
Quote:
|
Poze reale la suportii de proiectoare, sunt noi, 50 lei set.
|
Quote:
IAR CEEA CE INCERCI TU SA EXPLICI CU LINKUL CATRE TOPICUL MEU, NU E MARE INGINERIE......E O MICA DIFERENTA DE SUMA, INTRE CEEA CE VAND EU (FIIND PRODUS NOU) SI CEEA CE VINDE ALTA PERSOANA PE UN ALT SITE. DAR AICI VORBIM DE CU TOTUL ALTCEVA.....TU VINZI UN PRODUS SECOND, LA UN PRET MAI MARE FATA DE UN PRODUS NOU......ASTA INCERCAM SA-TI EXPLIC...... DAR VAD CA SINGUR DE FACI DE RAS, SI CA TOT TE IEI DE MINE DEGEABA, ITI SI RELATEZ.......PENTRU CA ASA CUM ZICI PE TOPICUL MEU CA SE GASESC PIESE MAI IEFTINE PE SITE-UL RESPECTIV, ASTA DENOTA CA FOLOSESTI FRECVENT ACEST SITE.....PUTEAI SA VEZI CAT COSTA ACEL BUTON NOU DE CARE VORBESC, (LA MINE FIIND CHIAR MAI IEFTIN CA PE ACEL SITE) NU SA TE FACI SINGUR DE RAS.......SI LA FEL SA TE UITI SI CAT COSTA O BRIKETA NOUA, NU S-O PUI LA 35LEI, SI UNA NOUA SA FIE 46LEI......DAR MA ROG.....DACA ASA GANDESTI TU, SI ASA VREI SA INTEPI LUMEA.......SPER CA DUPA ACEASTA RELATARE, USERII, SINGURI OR SA TRAGA CONCLUZIA CARE E TEPAR. IAR TU bmw.7000, NU INTELEG ROLUL TAU AICI IN DISCUTIE.....ESTI AVOCATUL LUI ? SAU E MINOR SI NU SE DESCURCA SINGUR IN FATA TASTATURII, SI TE-A RUGAT PE TINE SA INTERVII ? IAR SPRE SURPRINDEREA TA, POTI INTREBA PE ACTUALUL POSESOR AL CEASULUI (ARE USER AICI PE FORUM SI-L ACCESEAZA ZILNIC), SA VEZI CU CE SUMA A CUMPARAT CEASUL DE LA MINE.....IAR CE ZICI TU DE EBAY CU 50LEI, MAI SOCOTESTE SI TRANSPORTUL, NU NUMAI VALOAREA OBIECTULUI ;) O SEARA BUNA VA DORESC !!! |
Asa e nu am facut nici o afacere cu tine, dar daca tu te simti la faza cu "teparii" asta denota ceva, am zis ca sunt multi tepari la valcea, nu ca esti tu unul sau x sau y. In rest fiecare isi face preturile cum vrea, butonul acela e 172lei nou(pe realoem, si la tine 156lei, dar sigur nu il dai mai departe cu atata) plus transport, la mine 150 lei neg, tot ce vand este mai ieftin ca si nou, fiecare alege daca vrea sa cumpere de la mine sau de la x un produs second sau isi cumpara unul nou, nu e obligat nimeni sa cumpere. Nu stiu de ce nu ai avut tu loc de butonul ala.
Tu vinzi piesele alea noi la 120 lei, iar noi fiind 81 lei pe realoem.ro, iar la tine zici ca este mai ieftin ca si pe realoem.ro(deci le cumperi cu mai putin de 81 lei si le vinzi cu 120lei) si tot eu sunt tepar care vand mai ieftin ca si pe realoem, nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta, eu vand mai ieftin si sunt tepar, iar tu mai scump si esti baiat de treaba. Foarte frumos, toate cele bune. |
Cateva diferente de pret la produse second vs noi:
Stopuri cu semnal galben 100 lei set cod oem 3218371941 pret 522 lei bucata Semnale fata si semnale aripi cu semnal galben 50 lei toate semnal fata cod oem 63138353277 pret 128 lei bucata semnal aripa cod oem 63138357047 pret 87 lei bucata Suporti proiectoare noi 50 lei Filtru aer habitaclu nou 50 lei Stergatori originale 50 lei Discuri fata spate si etrieri cu placute de frana 200 lei Arcuri M-tech fata spate 200 lei Faruri Bosch fara lupa si fara sticle 100 lei Nuca schimbator de mahon 100 lei cod oem 25112136165 pret 308 lei Nuca de schimbator de platic 30 lei Cal pentru cotiera negru 30 lei Cal fara cotiera gri 50 lei Maner dechidere capota 25 lei Maner frana de mana 15 lei Mufa originala casetofon BMW OEM 30 lei Plastic portbagaj 35 lei Stema Mercedes 50 lei Bricheta originala 35 lei Actuator (motoras dechidere la inchidere centralizata) 50 lei cod oem 67111387726 pret 347 lei Buton avarii seria 5 E39 15 lei Senzor parcare original 50 lei cod oem 66216902181 pret 353 lei Buton on-of cu steluta original 150 lei cod oem 61319404048 172 lei Nu am stat sa caut la toate produsele mele. Se pot verifica pe realoem.ro Fapte nu vorbe. |
Quote:
|
up...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning