![]() |
Ford Ka 1.6 95 CP
5 Attachment(s)
Salutare! In urma cu cateva luni mi-am cumparat un Ford SportKa... Sunt multumit de masina, trage destul de bine, dar vreau ceva mai mult. Ma refer la lucruri simple, gen o admisie sport, o evacuare sport, niste bare de rigidizare... Astept si alte propuneri din partea voastra, dar si pareri pro si contra despre ce am propus eu sa alti oameni.
O sa urc si cateva poze sa vedeti despre ce e vorba :) |
Re: Ford Ka 1.6 95 CP
Arata bine....imi place..sa ai noroc de ea...
(imi poti da pe pm pretul achizitiei)-ms |
Frumos gandac :D
Pune-i un soft pentru cativa CP. Evacuare...elimina catalizatorul si pune inox cap-coada.si serpisori. Dar daca nu ai bani, las-o asa. Pune doar chip si atat. O toba de bazar, si un filtru la 50 de lei nu-ti vor da niciodata ceea ce astepti ;) Daca faci, sa faci ceva "calumea". |
Ms mult :)
masina a fost 2500 adusa din italia. am mai platit 500 taxa :) cat despre tobe si filtre ieftine, m-am gandit la solutia asta... bine ca am renuntat... am gasit un filtru airbox bmc cda, era cam 900 de lei... din pacate tot atat costa si cele 2 anvelope Pirelli P zero nero care imi lipsesc, asa ca filtrul mai asteapta :) |
Arata bine masina ta :D , ce an are ? Vrei sa o pregatesti pentru competitii sau pentru tine?
|
pt sport ka exista un singur kit SWR fabricat in africa de sud si contine serpi, axa came si unichip;o urci undeva pe la 120 hp
|
Quote:
|
Quote:
|
din motorul asta nu prea poti scoate mai mult de atat, au ajuns si la 150 de cai cu el dar costurile extrem de mari nu se justifica dupa parerea mea;
|
Quote:
|
Prea multi bani sa bagi in motor si nici nu creste asa mult puterea,sa faci un swap cu un 2.0 16v nu e asa usor,e prea frumoasa,eu zic sa investesti daca tot vrei in lucruri care fac masina sa fie mai sportiva,niste jante mai usoare,o suspensie,frane,soft.etc
|
Quote:
|
poti incerca cu bluefin http://www.superchips.ro/chip-tuning...1.6-95-Cp.html ei zic ca obtii cca 9 cai
|
de sarbatori mi s-a furat geamul de la oglinda din dreapta. am luat alt geam, dar nu pot sub nicio forma sa il montez. daca stie cineva vre-o smecherie, am nevoie de ajutor :D
ms anticipat! |
pam pam.. problema rezolvata. am luat alta oglinda care se potrivea. dar am stricat motorasul ala care misca oglinda...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning