![]() |
Masinile mele in photoshop
Aici o sa postez toate masinile facute in timpul liber.
|
Re: Masinile mele in photoshop
daca faci de cateva luni P.S. ... e foarte ok ;) ... si cat despre stil .. .. nu sunt cu stilul acesta .. eu sunt mai .. clean .. ... oricum bine ..;) .. sa mai pui ... si inca un sfat .. nu te grabi .. si uitate de 10 ori cu 10 perechi de ochi la ele inainte sa zici ca sunt gata ;) .. ai sa vezi ca o iti creasca calitatea pozelor ;)
Bafta , numai bine |
dupa ce o sa ma ajuti si pe mine postezi aici sa arati evolutia ta :X ms mt anticipat !
|
Cu siguranta bro , astept imaginile originale....si se rezolva !
|
Masina lui chyryCRY
|
|
Multumesc mult de tot,m-a ajutat mult ! si ma ajuta in continuare ! o sa mai apelez la talentul tau !
|
Multumesc . Nu ai pentru ce....a fost placerea mea . Niste lucrari modeste .....insa ma bucur sa iti plac . Astept si alte proiecte pe care le ai .......in gand .
|
Ai evoluat destul de bine in privinta luminii si a reflexiilor , mult norc in continuare ;)
|
Multumesc Sevraj .
|
GJ. tot asa ;)
|
Postez ultima creatie de pana acum Mazda Mx5.
|
|
Tuning adus la MAZDA : Jante schimbate , Culoare schimbata , Geamuri Fumurii , Culcata pe burta, Clean : Maner usa , proiectoare , Sigla , Semnal...etc. ....Si cum stateam eu pe ganduri , sa o finalizez , sa nu...:-? Am ajuns la concluzia ca este prea simpla. Si am zis sa fac un fel de ¨benzi desenate ¨ in care sa particip si eu in peisaj :)) SI DA ! EU SUNT :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning