![]() |
vand cateva piese pentium 1
dvd-rom LG model gcc-h21n
un hard de 10gb placa de sunet model a-y724 ae ac placa retea model hpi56sp placa video model r64a32 riva m64/32m agp placa ram 256mb placa ram 128mb sursa model kc 235 ac50/60hz pret negociabil |
Re: vand cateva piese pentium 1
Quote:
ram 256 mb este DDR sau SDR ? si DVD-ul este RW ? si pretul te rog |
placa video pe agp ce pret are ?
|
Quote:
tu cat oferi? |
Quote:
|
valabil
|
Upp!!
|
Preturi foarte ieftine...
|
cat ceri pe sursa?
|
Quote:
|
iti dau 15 pe ea.....
|
Quote:
|
1. componentele tale NU sunt pe Pentium 1 , ala mergea la 60 MHz si avea maxim 4 MB ram EDO-ram . ;
2. este obligatoriu sa scrii preturile la piese si starea lor ; 3. daca nu stii ce vinzi , arunca-le , doneaza-le , nu mai cere licitatii pe topic ! |
aolooo si aici ai ajuns ma mariuse cu replicile?....lasa-l pe om sa vanda ce are si cum stie....nu cred ca te-a pus nimeni in postura sa critici ....
|
Alex habar nu am cine esti si nici ca-mi pasa , nici pe tine nu te-a pus nimeni avocatul lui , iar pt o pers care negociaza 5 ron pe vremea asta , mi-as pastra parerea si m-as mai uita si la exprimare si la vechimea fiecaruia.
Acea sursa e AT sau ATX ? Mai e functionabila ? Ce putere reala are ? Cati pini are ? Are conector de P4 ? Stii ca acea sursa are peste 10 ani ? Daca omul ar sti ce vinde si ar respecta regulile forumului nu as avea nimic cu topicul lui , ca eu cu el nu am nimic , Doamne fereste ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning