![]() |
E 36 coupe 1.8 is 1995
10 Attachment(s)
:peace: La << Multi Anii>> !! :peace:
Bmw -e36 Coupe 1.8 Is (140cp) 1995 Am aduso acum 2 ani din germania 80.000 de km avea atunci acum are in jur de 96.000 km am inscriso R.O chiar daca Taxa m-a costat inca jumatate din pretul achizitionari masini..., dar nu imi pare rau Deloc Am bagat si ceva banutzi in ea... am schimbat multe.. Semnale albe Xenon Stroboscop police :D:???: Oglinzi m Proiectoare Jante 17 m Difuzor spate m Coditza portbagaj m Stopuri M Evacuare sport Dubla... Volan sport Momo+schimbator.. Cheder geamuri Cromm Interior Piele (imitatie) Crem.. deoarece culoarea tapiteriei nu arata foarte bine de la soare... Am trantit-o de fata .. Pe viitor... urmeaza sa primeasca o suspensie sport completa.. Folie neagra full 100% Si un polish sanatos aaa am uitat de curand am achizitionat o bara m paket noua Dar nu o pun iarna aceasta deoarece nu este nici vopsita si nu vreau sa o sparg... Asa arata masina cand am aduso... nteriorul este sugestiv...Nu gasesc o poza cu interiorul dar arata identic cu acesta) Si cam asa arata masina acum In prezent :D Plsss Hellp me cu nijte idei ,sugesti...etc :X kmmm multi inainte si fara incidente rutiere sau probleme mecanice:X |
Re: Recensamant BMW E36 RO
Quote:
|
Re: E 36 coupe 1.8 is 1995
Quote:
este un inceput, in timp faci ce vrei.....frumoasa sa iasa ;) spor la treaba ca vine primavara :) PS : in poza a4-a nu este aceeasi masina |
Quote:
interiorul este sugestiv...Nu gasesc o poza cu interiorul dar arata identic cu acesta) |
La multi ani, multa sanatate.
Bine ai venit, sa o conduci multi km fara incidente. Arata bine, ai bagat ceva banuti in ea. Ca idei...scoate dupa portbagaj 328I, foliaza in negru mat nichelul de la geamuri, schimba volan-schimbator cu unele OEM si alt set de jante. Bafta. |
Arata bine masina si imi place ca e is, in rest aceeasi sugestie ca si ceilalti, scapa de crom (geamuri, volan etc si mai ales suportul de numar, nu merge deloc) si de sigla 328. bafta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:40. |
- Copyright 2026 4Tuning