![]() |
2004 Suzuki Ignis
7 Attachment(s)
A venit vremea sa imi prezint si eu instalatia de pe masina.O instalatie simpla,care nu este foarte pretentioasa,dar pt moment este super ok pt mine.
Deci: HU- Clarion DXZ938 Difuzoare fata: Componente de 16,5 cm Focal Polyglass 165 V1 Amp Clarion Sub:Hertz HBX300 (pe care momentan nu il folosesc). Insonorizare: 4 role de Caliber. 2/pe usa. Spray Caliber pt portbagaj+hayon. |
Re: 2004 Suzuki Ignis
Si cum este diferenta?
|
Avand in vedere de la ce am plecat (adica 2 difuri Infinity coaxiale,de 10 cm in bord) as putea zice ca diferenta e enorma.Nici nu incape comparatie.
Oricum, nu este terminata treaba.Mai trebuiesc facute cateva retusuri pe la marginile difuzoarelor.Trebuie sa acopar cu ceva pe acolo.Dar asta e detaliu.. |
Pai atunci felicitari si ai grija de usi!
Mine merg si eu pe la saxo pentru o telecomanda de volan. |
@ andrei suzuki cit a costat o rola de caliber si de ai luat? spunene si noua plz.
|
Sulul de caliber este in jur de 100RON.L-am luat de la cei care mi-au facut montajul.
|
Quote:
|
e scump, dincolo era mai ieftin.
400 ron pt doua usi? mult. setul de stinger pt doua usi este 230 ron, oricum ms pt raspuns. numai bine |
@SwatCat: habar n-am. Fiecare sul a ajuns pt o fata de usa.Adica unul pt fata interioara si unul pt cea exterioara. A mai ramas ff putin. Ceva gen....suficient ca sa acoperi stalpii.Ceva de genu asta.Oricum,nimic semnificativ.
@Chris:fiecare alege ce vrea. Daca vroiam sa ies mult mai bine la bani,ma amageam singur cu aluband si gata. :D |
frumos , bafta in continuare !
|
1 Attachment(s)
Merci. De curand am rezolvat si cu marginile difuzoarelor.Acum este ok.
Eu sunt de parere ca a iesit bine,avand in vedere ca masina nu avea locuri pt dif in usi. |
Quote:
scuze de offtopic:rolleyes2 |
E bine...nu arata rau :)
|
n-am putut edita mai sus...
@Andrei Suzuki: ai zis ca ai folosit si spray pt portbagaj si hayon, cum ti se pare ca performante? cam cat ai folosit? Per total imi place cum a iesit, a fost ceva bataie de cap cu usa dar arata bine! Bafta |
si mie imi place cum a iesit.
ps: locasul pentru tweetere era stock sau l-ai modificat tu ? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning