![]() |
Vand EXKLUSIV DZ1 17'
2 Attachment(s)
Vand jante EXKLUSIV DZ1 5x120 & 5x112 17' 8,5J et30 toate capacele originale, polish fabrica, culoare originala, mici (dar mici) zgarieturi buzita exterioara.
Cauciucuri 225/45/17 kenex n1000 aproape noi (toate 4 au acelasi profil acceiasi uzura) Pret: 330 euro TEL: 0766469383 Compatbile cu: Audi A3 A3 Cabriolet A4 A4 Cabriolet A6 A6 4F BMW 1er 3er Z3 Z4 5er 7er Seat Leon Altea Toledo Skoda Octavia Superb Mercedes A-Klasse W169 B-Klasse 245 C-Klasse E-Klasse CLK GLK CLC Sportcoupe VW Golf 5 Golf 6 Golf Plus Jetta Golf Variant Scirocco Passat Touran Tiguan* |
Re: Vand EXKLUSIV DZ1 17'
Vandute, se poate inchide! Multumesc 4tuning...
|
repede s-au dat....daca eram mai atent...ma interesa
chiar niste jante frumoase,si pret ok asta e...unde au ajuns pana la urma? |
Bucuresti, 13,5 mil.
|
Quote:
jantele arata ok,mai ales daca sunt fara probleme asta da...ma intep in co..e=))cand vad ce ratez.... |
Quote:
Soosy...am fost mai aproape de ele :-P ..dar nu sunt modulare ;) si nu sunt nici cele din poza |
Quote:
oricum modelul de jante sunt frumoase,chiar si cam greu de gasit pretul era ok iar daca sunt modulare sau nu,asta ii minus daca vrei sa pui pe viitoar mai lat pe spate sau eu stiu insa daca nu erau exact ca in poze,atunci nasol,ca pot fi probleme,+ sa mai dai alti bani pentru polish si etc etc,nu mai vine la pret chiar asa bun |
Eu am fost multumit de pret..nu ma intereseaza neaparat sa fie modulare...le pun pe un e46 touring si chiar nu imi trebuie lat pe spate + ca gumele de pe ele le am trecute si in carte,iar jantele oricum nu vor sta asa...dau lacul jos si polish
Bafta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning