![]() |
BV 95 JAF(legenda continua)
9 Attachment(s)
m-am decis sa postez si ultima masina venita in familia JAF,este vorba de un renault clio sport an fabricatie 12.2002,am achizitionat-o din anglia si deja m-am apucat de treaba sa fie totul in regula la ea adica sa aiba volanul pe partea corecta,este deja demontata!
maine voi pune mai multe poze cu ea ! |
Re: BV 95 JAF(legenda continua)
Foarte intretinuta masina. Cand o sa aiba volanul pe stanga va fi completa. Pe cea grena ai dat-o sau o mai ai?
|
Spor la treaba in continuare,o masina de nota 10,merci inca o data Luci un baiat exceptional.
|
Quote:
Aditza masina e demontata maine voi pune restul de poze cu ea,si sa termin cu demontarea anumitor piese pe la ea ... ! aia visinie sper sa nu o dau desi am multe planuri pt ea,defapt toate piesele pt ea ce asteapta doar sa fie montate :) |
O mica bijuterie;), sa ai noroc de ea!
|
3 Attachment(s)
ms !
si cum decurg lucrarile :) |
Am totusi o curiozitate,cu suportu coloanei de directie ce faci???teava inteleg ca o schimbi,dar suportu?
|
probabil pune altu, trebuie sa fie suport de prindere si pe stanga....
|
1 Attachment(s)
Salut, un "tampit" de altfel...in loc sa te bucuri de masina te-ai apucat sa o macelaresti!8)
:arrow:Spor la treaba masina are un real potential! |
superba :D
abea astept sa o vad cu volanul pe partea corecta !! :oops::oops: |
cu putina rabdare totul va fi ca la carte asa cum ne'a obijnuit nea' Luci pana acum...mai ales ca a venit si moshu.. => .nu ii vor mai intra pletele'n ochi si va munci cu mult mai mult spor:))...mult succes!
|
e "FROMOASA"rau sa o stapansti sanatos :D
|
da multumesc mult tuturor,mai ales lu nea KRP ca m-a rezolvat cu bretonu meu :))
cu suport coloanei de volan e foarte simplu este punctat in 6 locuri si merge foarte usor depunctat(am si altul de pe symbol) dar marele avantaj il am in partea stg ca il am deja punctat :lol:trebuie doar sa il sudez astazi spre marele meu NOROC(desi nu pream a urmareste norocul)am gasit la un dezmembrari in Brasov la mine jumate de clio 2 rs :) din pacate fara motor si mecanica mai avea parbrizul pompa frana si bordul complet dar fara ceasuri,si bineinteles l-am achizitionat :D |
La cata putere are masina chiar nu era asa de greu de condus cu volanul pe dreapta.
Oricum, felicitari pentru achizitie spor la treaba. Nu uita sa-i cauti si scaun de stanga cu reglaj pe inaltime (presupun ca nu are). |
frumoasa masinuta!:D dar am si eu o intrebare dak nui cu suparare....dacia unde este acuma?:D ca vad ca este inconjurata de masini cu volanul pe mijloc....:D
|
All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2025 4Tuning