Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   CARE CLUB VA ORGANIZA CURSE AUTO? (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/2957-club-organiza-curse-auto.html)

Gratzian 15-12-04 01:32

CARE CLUB VA ORGANIZA CURSE AUTO?

Va invit sa va dati cu parerea care din cluburile definite mai mult sau mai putin pana in acest moment credeti ca sunt potrivite, apte, sa organizeze curse in viitorul imediat. Puteti vota, si cine doreste are si posibilitatea sa isi explice votul.
Hai sa vedem cine credeti cel mai probabil ca va organiza cursele? Si de ce?
Mai mult, aici pot posta si cluburile care doresc in principiu asta, ca sa isi argumenteze pozitia si sa castige voturi.
Personal voi avea grija de acest topic. Fara offtopic, fara atacuri
aici sa nu cumva sa gresiti, caci n-o sa fie deloc in regula !

P.S. cluburile sunt listate in ordinea relativa a declararii lor.

[T3m]b3|| 15-12-04 09:03

Cam cred yo ka fiecare membru jia votat clubu in care e ! :?

zetemte 15-12-04 09:14

Nu sunt atat de sigur ...

Poate sunt cluburi care nu vor organiza nimic :roll:

Anami 15-12-04 09:15

Sa fiu sincera.. Ice Racing nici macar nu s-a gandit la asta!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ema 15-12-04 09:16

Nici in visele voastra cele mai frumoase Ice Racing nu va organiza curse. Nu avem puterea asta si nici idei de acest gen. As vrea sa stiu totusi cine a votat pt noi.

Anami 15-12-04 09:19

sorry de offtopic... Ema.. Fanii au votat pt noi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:peace:

zetemte 15-12-04 09:20

Parerea mea este, ca inainte dati un vot, ganditi putin. Nu votati, pentru ca sunteti membru clubul X sau Y si votati pentru clubul vostru.

Votati care e parerea vostra si cine cel mai probabil va organiza curse sau pe cine ati vrea sa vedeti ca organizator ...

Atunci vom vedea rezumat real!

200SX 15-12-04 09:21

Din cauza ca a trebuit ales doar un club, ma ales NSL pentru ca pana acuma ei si Legal Racing au organizat impreuna cele mai multe curse.

Din lista mi se pare ca lipseste 4tuningul, chiar daca nu e club, cred ca ar trebuii sa fie si el mentionat acolo.

Dupa discutia de duminica (intalnirea NSL) rezultase ca ar fi de preferat sa se implice toate cluburile in organizare, iar 4tuning isi oferise ajutorul in caz ca acest lucru se va intampla.

PS: parerea mea este ca in situatia de fata este cam aiurea acest poll

Anami 15-12-04 09:21

Singurele curse la care as participa ar fi cele organizate de NSL ... tocmai de aceea am si votat cu ei!

Diutza_1510 15-12-04 09:23

dap.. ft dragutz din partea lor... :wink:

Ema 15-12-04 09:24

Experienta isi spune cuvantul de fiecare data. Si eu tot NSL am votat.

B|shOp-VR6 15-12-04 09:29

Dupa retragerea LR doar doua cluburi cred ca au sansele si puterea de a mai organiza ceva. Acele doua cluburi sunt NSL si MR. NSL-ul (impreuna cu LR) care au la activ o multime de evenimente organizate existand de foarte mult timp in acest domeniu si MR care au aratat ca si ei ar avea \"puterea\" de a organiza ceva.

Totusi nu trebuie sa neglijam si celelalte cluburi... odata cu legalizarea lor s-ar putea si ar fi frumos sa existe colaborari intre cluburi pentru organizarea acestor evenimente.

Ema 15-12-04 09:31

...

CT-03-ART 15-12-04 09:39

votul meu merge catre NSL pt ca noi nu ne-am constituit legal deci nu putem face curse...(X-Team)doar ileg...ale...

luca 15-12-04 10:53

Am votat cu NSL deoarece cred ca ei vor organiza in viitorul cel mai apropiat, vor mai fi cluburi care vor organiza curse la anu dar si ele presupun ca vor cere ajutorul celor din NSL pt. ca au experienta in asa ceva.
Oricum d c punem raul inainte? poate se rasgandesc cei din LR, sper. :roll:

All times are GMT +2. The time now is 19:00.

- Copyright 2026 4Tuning