![]() |
Skoda Octavia 2 TDI 105cp stock si Unichip
3 Attachment(s)
Masina are stock cati cai vedeti, acelasi lucru l-am vazut si altele identice. Cu Unichip a facut 165 cp, eu nici nu stiu ce sa spun, ca a crescut puterea cu 38% cat de fapt a facut-o, sau cu 57% cat ar fi daca s-ar pleca de la puterea declarata de fabricant.
|
Re: Skoda Octavia 2 TDI 105cp stock si Unichip
Asta da tuning la o masina. Curba de cuplu chiar arata impecabil.
P.S. Banuiesc ca ai mai modificat modelul asta. Toate au aceeasi curba de cuplu si putere initiala sau asta e o exceptie sau altfel zis asta mai avea si alte modificari? |
Daca citeai cu atentie aflai ca si noi ca de fapt toate motoarele de pe Octavia 2 de 105 cp TDI fac peste 115 cp.
|
E valabil si la cele de Leon, Golf....
Ca de fapt din cate stiu e acelasi motor? |
2 Attachment(s)
Priviti graficele de la alte doua masini identice cu si fara Unichip. Skoda era de 1 000 km si G5 de 60 000 Km. Chiar daca motoarele si ECU-urile sunt identice asta nu inseamna nici ca au dat la fel pe dyno, nici ca cu aceeasi harta de Unichip se comportau identic. Spre ex cu harta de la G5 facut cu o zi inainte Octavia scotea doar 135 cp, avand nevoie de setari mai agresive atat ca sa scoata puterea respectiva cat si ca sa atinga limita de fum. Nici una din ele nu scotea fum.
|
eu am o SKODA OCTAVIA 2 1.9 TDI...105CP.Cat ma costa sa o duc in 135 CP?Si unde as putea merge pt treaba asta?
|
ferestete de mastertuner. sa nu plANGI LA URMA . EXISTA O FIRMA CARE Da garantie . daca nu esti multumit de chip ,ati da banii INpoi si ati aduce motoru la putera normala.
aviz amatorilor vaia 300 de euro aiurea |
Quote:
explica....... |
vreau sa am 95,100cp pe un diesel logan .se poate in siguranta motor?
|
si pana la urma faci treaba cu unichip dar cum se va comporta motoru dupa 100 000 de km ca practic uzura va creste
|
dupa 100,000km nu-ti face NIMIC...o sa-ti ia foc mai bine mergi linistit :shock:
|
nainam...ai dreptate.
motorul nu va mai merge 1.000.000 km ca va merge doar 970.000 :) |
am si eu o intrebare.....daca faci modificari de genu chip tuning ....sau putin mai mult (turbina intercooler injectoare bujii sau ce or mai fi ....un fel de stage 2) are vreo importantza daca maisna are mai mult de 100 150 de mi de km? exista vreun risc major sa crape ceva...?...pare prosteasca intrebarea dar vreau sa ma lamuresc.
salut! |
eu am inceput modificarile pe a mea la 140.000km si acuma are peste 160.000 km si nu da inca semne de "oboseala"
cred ca f important e sa: - nu te zgarcesti la consumabile si sa le schimbi des si sa folosesti mereu unele de calitate - sa verifici macar anual daca nu chiar la 6 luni depinde cum mergi cu masina, compresia si chiar daca are valori spre limita inferioara sa ia grija sa fie cat mai egala pe toate pistonele (daca nu e egala cresterea de puterel va agrava problema) - ah si ar fi bine sa stai cu un ochi pe presiunea la ulei (poate fi un semn ca s-a dus pe copca linia daca esti pe faza poti scapa doar cu cuzineti noi si sa-i mai prelungesti viatza) teoretic daca ai grija de el nu are de ce sa crape PS: eu am un motor 1.8T de Nissan , nu am legatura cu motoarele din grupul VAG dar teoretic ar trebuii sa fie cam aceiasi chestie la ce am zis acolo |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning