![]() |
BMW E39 520i
6 Attachment(s)
BMW 520i 1996
ITP: 02/2013 Asigurare: 04/2012 Rovinieta: 03/2012 Masina este inmatriculata RO in 2002 si are trei proprietari pe carte. PROPRIETAR! Ofer certificat fiscal, fisa de inmatriculare si certificat de autenticitate RAR. Se poate face transferul de proprietar in 10 minute, fara a mai fi nevoie sa mergeti la RAR; doar faceti o asigurare pe numele dvs. Pret: 2700 euro * Cer si ofer seriozitate! * Anuntul nu se adreseaza samsarilor!!! Rog insistent, nu ma mai deranjati cu ofertele voastre nesimtite. |
Re: BMW 520i E39 - IDENTIFICARE RAR EFECTUATA
Cu spiciu tau ironic mai vrei so vinzi aici:lol:,de aia si esti asaltat de atatea oferte,fara suparare.
|
Quote:
Daca am pus-o la 2700 nu inseamna ca vreau sa o vand cu 2000; altfel o puneam la 2100... Daca va deranjeaza, va rog sa ignorati thread-ul meu deoarece, se pare, nici dvs. nu vi se adreseaza. Va rog sa nu imi mai "poluati" thread-ul de vreme ce nu va intereseaza masina; sunteti off-topic. |
Te intereseaza si schimburi pana la urma?
|
mai multe date despre starea masinii? ce bani ati investit? de cand o aveti? cate kei mai aveti?
mersi. |
Quote:
Momentan nu sunt interesat de schimburi, prefer sa o vand. Am gasit o masina care ma intereseaza si o vand pe aceasta deoarece nu imi ajung banii. Va multumesc pentru interesul acordat si va doresc bafta la vanzare! |
Quote:
|
Quote:
Va multumesc pentru oferta, insa, nu ma intereseaza masini in 2 usi. In alta ordine de idei, cine este cu adevarat interesat, da un telefon. O zi buna! |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...bmw-325-a.html |
Quote:
Bafta la vanzare! |
Re: BMW E39 520i
THREAD CLOSED!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning