![]() |
Diferente motoare
Salut. Spune-ti-mi si mie va rog cum imi dau seama la un motor daca e m50b20 sau m50b25? M-am uitat la mai multe poze si mi se pare ca arata la fel.
Sper sa nu radeti dar urmeaza sa-mi iau primul bmw si nu stiu prea multe despre motoarele lor? Ast rasp. Multumesc |
Re: Diferente motoare
citesti seria motorului
|
runnerele de 2.0 sunt mai subtiri (sau altfel spus vulgar, tevile de plastic ale admisiei pe fiecare piston)
|
Quote:
e varianta cea mai simpla |
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Maine urmeaza sa cumpar un e36 325 non vanos. Spuneti-mi si mie va rog unde sunt seriile de la caroserie. Si la motor banuiesc ca sunt pe blocul motor dar unde mai exact. Va multumesc inca o data. Toata stima
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pentru motor, tot din ce stiu, deasupra locului unde intra joja de ulei in blocul motor . In poza atasata este un m42, sa-ti faci o idee. La m50 nu stiu sigur unde este . L.E. Poti citi din talon sa vezi ce tip de motor are trecut, astfel : Quote:
Voie buna ! |
Mersi mult. Daca se face tranzactia maine o sa prezint masina aici pentru pareri/sfaturi. Sper sa nu fie probleme. 325 e visul meu de cativa ani.. Numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning