![]() |
Lampi semnalizare
Acum cateva zile am gasit o lampa de semnalizare de Dacia model 1990-1998 (CN3 daca nu ma insel) de pe partea dreapta , modelul acela transparent nu cele portocalii iar cea de stanga nu mai avea geamul. Acum eu vreau sa stiu daca pot sa decolorez o lampa de semnalizare modelul obijnuit (una portocalie) sa o fac ca cealalta, ca sa fac perechea si daca as putea, cu ce ?
|
Re: Lampi semnalizare
Quote:
|
M-ai inteles gresit sau nu ai citit tot...eu nu vreau sa imi fac din plexic pentru ca sunt fragile in primul rand si....nu prea dispun de bani pentru asa ceva momentan...astept sa rezolv prioritatile. Eu intrebam daca exista vreo substanta chimica ceva...nu stiu .. care sa decoloreze plasticul , sa il faca din portocaliu asa transparent
|
Inca de solutie nu am auzit ca asa ii turnata cu portocaliu simpla metoda ii sa-l ti la soare si se decoloreaza singur fara nici o solutie.
|
Mda...ar fi o idee...cred ca asa voi face...la vara:lol:
|
Eu iti spun ca am vazut asa pe o masina intr-o vara semnalizatoarele erau albe complect.Le-a spalat si sunt ca si alea albe facute.
|
Ar fi tare daca ar merge...dar...sa nu se faca galbene in loc de albe.....ca e urat cu spume galbenul ala batut de soare:cry:
|
Nu se face galben ca raman albe.
|
Chiar nu are nimeni nici o solutie?:cry:
|
Pei nu sunt vopsite ca sa decolorezi.
Plasticul contine acel pigment. |
Are cineva de vanzare albe originale elba fata/spate. 100 ron perechea.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning