![]() |
Laptop Dell
1 Attachment(s)
De vanzare laptop Dell smartstep 250N :
Pentium4 2.2Ghz, 256ddr 266mhz, hdd 40GB, cd-rw/dvd-rom, ati mobility32mb, fax modem, lan, audio, floppy, lithium-ion batery, display 15,1" etc. Bateria tine cam 30-40 de minute. Laptop-ul prezinta urmatoarea problema: cooler-ul nu face fata si atunci cand e folosit in jocuri (sau altceva ce necesita ~full mode) si se inchide. In rest ... toate componentele sunt perfect functionale. Laptop-ul a avut un singur proprietar (femeie :P ) si se da impreuna cu un mouse dell (by logitech), geanta originala dell si incarcator. ps: poza nu e reala. poze reale mai incolo pret: 11 milioane ... 1100 ron negociabil |
Re: Laptop Dell
10 mil negociabil de sarbatori
|
lasa si tu un numar de telefon
|
0745.932.262
cine il ia pana vineri inclusiv ... are un mic discount. ps: cred ca numai geanta faca 1 milion ... |
Inca la vanzare ...
|
il iau eu dar pana dupa data de 4 5..daca se poate?ramane valabil
|
ca saimi intre bani in cont .. sunt hotara 100%
|
pai asta ar insemna saptaman viitoare.
E ok din partea mea. ti-l rezerv. |
poti pune si tu niste poze daca se poate bafta si ramane valabil sper sa pot schimba cooler-ul care face probleme ori cum nu il iau pentru jocuri
|
il testam cand vi sa-l vezi ... sa vedem cum se descurca. poze o sa pun in seara asta.
|
9 Attachment(s)
pozele ...
|
cam cat de vechi e?? vrei un Ipod 30Gb???? pe el :))
|
De schimb nu stiu ce sa-ti zic ca nu e laptop-ul meu. Are cam 4 ani daca nu ma insel.
|
Inca se mai vinde.
ps: nu vrea schimb cu ipod. |
Sus cu el ...
preat unpic discutabil ... cat de cat urgent. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning