![]() |
vand BMW e36
Masina este inmatriculata in Romania.
An fabricatie: 1995 Kilometraj: 180,000 Carburant: benzina Judet: Bucuresti Pret: 5199 EURO Descriere masina: primul proprietar(inmatriculata 2010), acte in regula, motor si serii ok, >exterior: kit complet M(bari, bandouri, lipp, oglinzi,stopuri), jante Brock B1 reconditionate, toba custom, eleron portbagaj, eleron luneta, faruri si proiectoare foliate galben, folie fata-spate >interior: scaune si bancheta recaro semipiele, aer climatic, ASC, OBC(mare), geamuri electrice, schimbator si volan piele, cass original >mecanica: debitmetru nou(800ron), senzor axa cu came, pompa apa cu palete metal, termostat, curele accesorii toate noi, filtre MANN, ulei Castrol 10w-60( 60ron/l), discuri ATE, placute TRW, bascule cu tot cu bucse si pivoti noi(luate impreuna a fost mai ieftin), blocant 3.91( fuge 180 max.), baterie noua .....se poate merge la tester pentru orice dubiu .....nu bate, nu fumega, nu caraie sau alte sunete ciudate .....doar taxa a fost 1500euro .....nu se mai achita nici o noua taxa sau alte porcarii de suprataxe Dotari suplimentare masina: Oglinzi electrice, Aer Conditionat, Airbag, Interior Piele, Jante aliaj, Inchidere centralizata, ABS, Proiectoare ceata, Computer bord, Geamuri electrice Telefon : 0765877666 .....unele variante......doar de la proprietari......masini inmatriculate in RO poze.......http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10729530.html |
Re: vand BMW e36
.....accept unele variante
....masina a primit jante si anvelope iarna noi |
.....valabil.....
.......se accepta schimburi si cu dube de 3.5t tip prelata sau obloane, |
.....upppp.....negociabil......si variante
|
Quote:
|
......upppp.....4000e...si aici ma opresc.....
|
Quote:
|
g`u meu la schimb ?!
|
Quote:
....accept schmburi cu masini inmatriculate RO.....proprietari in acte |
Niste poze cu interiorul poti pune ?
|
Quote:
....interiorul e Recaro semi-piele....scaunul din stanga....mai exact pernuta...necesita putina atentie(are o gaurica) |
imi place mult masina ta ca e alba si e 2.0 de ajuns pentru o masina de zi cu zi , deci ramane valabila oferta mea daca vrei ?!
g`u la schimb , ramane propunerea mea , stima - o zi buna |
|
...valabil.....variante.....
|
....variante.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning