![]() |
1.6 AZD accelerare diferita fata de 1.4?
Salutare.
Scriu si eu aici cu o nelamurire. Am un golf 4 1.6 16V si am impresia ca este diferit fata de 1.4 pe oras, adica 1.6 are un fel de lag la plecare, ai senzatia ca apesi pedala si nu se duce , trebuie turat mai mult ca se prinzi ceva viteza. Cel de 1.4 parca e mai promt la accelare , raspunde mai repede la accelerare. In afara lucrurile se schimba ,am observat este diferenta intre cele 2 clar in favoarea lui 1.6. Ce vreau eu sa zic, este ca 1.4 mi se pare mai cursiv pe oras. Posed si un cielo si se descurca mai bine pe oras decat 1.6. Am eu impresia sau asa este? |
Re: 1.6 AZD accelerare diferita fata de 1.4?
Quote:
In caz ca reuseste sa aduca imbunatatiri in urcare ture, o sa ma risc si eu la un upgrade si voi posta aici rezultatele:) |
Quote:
|
Quote:
In momentul in care vrei sa schimbi de exemplu treapta a 2 a dupa ce ai plecat dupa loc cu I la 1.6 raspunde mai greu adica schimbi , apesi aceleratia si are un delay dupa care simti o mica smucitura si masina se accelereaza. La 1.4 dupa ce i-ai dat a 2a si accelerezi imeditat ii da zvac. Aici este diferenta. Sunt curios oare ce difera fata de 1.6 sa fie clapeta altfel? |
Salut, am aceeasi problema ca si tine "lag" la acceleratie. Imi poti spune daca ai gasit rezolvarea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning