![]() |
Aki ( 4 Speed Squad ) -= VS =- Supersev(Insomnia)
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=4264&start=30 , aici a facut provocarea... ;)
asteptam raspunsul domnu` sev ;) , caci sierra aia de 2 l , e o nimik toata , dupa cum zicea cineva in victoriei , ;) sa vedem ce faci cu o japoneza ;) succes ! |
daca un 2.0 a fost nimica toate, iti dai seama un 1.6 :lol: :lol: :lol:
|
din cate am inteles supersev va pleca in germania deci nu stiu sigur cat de curand va onora provocarea
|
Am inteles ca sunt provocat .. nu poate decat sa ma bucure !
Imi pare rau ca peste cateva ore voi pleca din Buc ... voi reveni insa dupa revelion ... si in masura in care asfaltul ne va permite , poti fi sigur ca raspund provocarii fara ezitari , indiferent de rezultat ... Cu alte cuvinte : \"Hit me baby ! \" |
Drum bun... :D
suntem nerabdatori sa vdm rezultatul :) ... |
Drum bun SEV... c'ya next year !!
|
Hai sa va spun eu...m-a ars :shock:
S-a vazut diferentza de 5 cai :lol: BTW, Superserv, care a fost diferentza dintre tine si Golf-ul 5 GTI? :idea: |
Re:
Quote:
|
Am plecat prost...am pierdut aderentza... :(
In fine cu a IIa pot spune ca am recuperat, l-am ajuns si...daca aveam turbo il luam cu a3a :lol: ( I-a dat a3a si ...s-a dus :wink: ) Ce sa spun...fuge bine masinutza aia!!! Puterea mea...o stiu...pe cand la Golful lui...calutii aia fac sex neprotejat :idea: |
:rockon: hehehe Aki ... yo zic sa mai incerci cu el ... cine shtie ... poate poate ... :D
|
:D
Din ce stiu eu si Aki si Sev nu au putera stock ... :roll: |
Re:
Quote:
|
exact de aceea zic ... sa va mai datZi o data :P
|
:shock: :shock: :cry: ce faci aki :) .... nu-mi vine sa cred :( dom` sev :D parca sustineatzi ca e stock :) sau te refereai la exterior ? :)
|
:no: :pissed: N-a fost frumos din partea lui supersev...nici nu se poate compara un chip la un 1.6 aspirat pe langa un chip, posibil flash chiar, la un 1.9 Tdi 130cp. Injusta lupta...ce-mi displac oamenii care fac pe inocentii: \"e stock nene\"...Fiti gentlemani, nu romani!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning