![]() |
Eu Cu Cine Votez-top2006
Avand In Vedere K Se Incheie Anul 2006, Eu Propun Sa Facem Un Top Cu Cele Mai Interesante Masini Ale Membrilor 4 Tuning. Toti Au Muncit Si S-au Straduit Sa Isi Faca Masina Cat Mai Speciala Si De Acea Trebuie Incoronat Cel Care A Reusit Cel Mai Bine!!! Voi Pe Cine Alegeti?
|
Re: Eu Cu Cine Votez-top2006
1 Attachment(s)
parerea mea.....
|
Depinde cum o iei, te referi la cei care ei insisi si-au cautat pe net si s-au ocupat de modificarea masinii, sau de cei care si-au dus masinile la firme de tuning si le-au facut altii ... :rolleyes2
|
Nu are importanta dak sunt tunate de ei insisi sau de altii, tot bani si timp si nervi inseamna....asa k nu conteaza...importat e sa vedem ce aleg membrii 4 tuning....
|
eu raman la txa ..ft multi bani,rabdare si efort au fost investiti in aceea masina!
|
2 Attachment(s)
Masina lui X-rey-eyes - Opel Astra ..cea mai ,cea mai
Ar mai fi AOX ,TXA .... |
Quote:
|
Ar fi bine ca acest thread sa fie pt propuneri masini 2006...
Si apoi cu se sa propus sa se faca un poll :-) .... |
Ursul lui mertan...poate nu e la fel de spectaculoasa ca txa,sad,etc dar cu siguranta a muncit mult la ea si din primul post reiese ca si asta conteaza foarte mult...
Astra lui Andrei e...great car!!! Last edit:SGM,TAU nu uitati de "baietii cu daciile de care ti-a zis ma-ta sa te feresti!!!" ;) |
toate ca toate....dar parerea mea este ca SGM a facut cele mai multe in 2006... deci votul meu se duce la el :)
|
Eu zic BMWu lui ar99bmw(cel negru) - ca masina de strada
Opelul lui X-Ray - masina de salon |
2 Attachment(s)
Mie personal imi place BH - 04 - ARO ... ma cucerit masina :-)
|
parerea mea este k totusi ...(si nu cred k ma veti putea contrazice)..k TAU e liderul suprem la categoria cele mai multe modificari...
|
Quote:
Mie cam astea imi plac ... oricum gusturile nu se discuta :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning