![]() |
PROBLEMA CALCULATOR E36 !!!
Merge inlocuit calculatorul motor de pe un e36 320 1997 cu unul din 1994 care nu are ews ?
Sunt compatibile? tzinand cont ca motoarele sunt la fel Vreau sa scap de ews ...... |
Re: PROBLEMA CALCULATOR E36 !!!
am incercat eu si nu a mers deci trebuie un calculator care are.cica se poate anula.asa am auzit.asta nu am mai incercato dar cat decurand am sa incerc.
|
Nu cred ca merg pentru ca tu pe masina din 97 ai motor M52 S3 cu instalatie siemens iar pe cel din 94 ai M50 S2 cred cu instalatie Boch si nu se potrivesc.Degeaba schimbi ecu pentru ca nu scapi de ews.Din ce stiu eu din 94 in sus 90% din masini au EWS.Ala se poate anula dar cum nu stiu exact.Teoretic nu ai treaba daca schimbi ecu dar trebuie sa pui altul cu acelasi cod. fie bosch fie siemens.Ews-ul iti citeste cheia pana la urma din ce stiu eu nu influenteaza daca ai schimbat ecu,pentru ca este un sistem complet care isi face programul stabilit...(recunoaste cheia etc...) si apoi ECU isi face programul.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms mult de tot..
pe coupe e36 am montat un m52b28 de pe e39 1998 cutie automata..... cu tot cu instalatie dar instalatia are prea multe lipituri , vine foarte aiurea.. cu o 2 saptamani in urma am cumparat instalatie complecta de e36 320 1997 si pastrez injectoarele mele debitmetrul +sonde lambda...pt a ramane in parametrii. Ma gandeam ca o sa scap sa nu fac alte aiureli pe la ingineri . Multumesc inca odata |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masina nu a avut ews...
problema rezolvata cu instalatie complecta de 325 m50 din 93 primul model de vanos multumesc |
cred ca ai vrut sa spui non-vanos
M50-e non-vanos,M52 e vanos si M54 ar fi dubluvanos,cel putin eu asa imi aduc aminte 8) |
m50b25 vanos 93 94 325i
m52 sunt cele cu admisia cocosata :P |
cred :))
|
O SCHITA PT EWS...ARE CINEVA?
320 1997 VIN: WBABF51040EP16483 |
Aproape de subiect: mege fara probleme pus pe motor m52 s2 calculator de m52 s3?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning