![]() |
Vand Alpine 9887R impecabil.
Se vinde player-ul care m-a servit aproximativ un an si jumatate datorita unui upgrade.
Gasiti aici caracteristicile si pretul de nou. Player-ul este absolut impecabil atat estetic cat si functional si vine insotit de: - Sina Alpine - Rama Alpine - Adaptor Ai-Net la RCA pentru Auxiliar - Cutie, manuale, cd - Toc Alpine - Telecomanda (daca o gasesc, am folosit comenzile de pe volan deci telecomanda e pe undeva prin casa :lol:) Nu are si nu a avut nicio problema, nu a fost schimbata fata sau ceva de genul...doar imi place sa am grija de sculele mele. :D Pret: 1000 RON Schimburi: Doar cu un player extrem de ieftin (maxim 200 RON) + diferenta. Nu insistati cu alte schimburi pentru ca nu ma intereseaza. Contact: 0728.829.733 |
Re: Vand Alpine 9887R impecabil.
2 Attachment(s)
Nu credeti ca e impecabil? Poze mai jos. :shock:
Scuze pentru calitate, nu's chiar cele mai reusite oricum daca doreste cineva pot face poze cu orice detaliu solicitat. |
Sus cu jucaria. Nu mai veniti cu oferte la 750 RON sau de genul, va obositi degeaba...la banii aia s-a vandut player defect sau in stare deplorabila.
|
subscriu,SQ Addict, pretul e bun si reflecta calitatea, bafta la vanzare
|
Multumesc Adyxz!
Vanzarea se suspenda pana pe 28 Decembrie deoarece voi fi plecat din tara. |
Player in stare exceptionala la pret bun!
|
900 RON pret final.
|
800 RON, daca nici la banii astia nu pleaca mai bine il sparg.
|
Schimb cu un pc plus dif din partea ta?merci
|
800ron? eu l am luat pe al meu la 700ron ii ars prefinalul, si cdul e stricat il ascult pe ipod, daca nici asta nu e ieftin, luati Sony, sau petarde de HU, un mare UP din partea mea si scuze ca m-am bagat,
|
Quote:
S-a vandut oricum jucaria. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning