![]() |
2006 Porsche Gemballa Mirage GT
12 Attachment(s)
2006 Porsche Gemballa Mirage GT Renumitul tuner Gemballa a prezentat sub numele de Mirage GT, un pachet de tuning complet pentru Porsche Carrera GT: |
Re: 2006 Porsche Gemballa Mirage GT
de ce pink? :)
|
dream car......interioru nu prea ma atrage si schimatoru pare cam incomod amplasat dar cred ca e cu un scop pus asa... la exterior e dementiala
|
Beeeton...Am vazut si la noi pe autostrada una normala...am vrut sa-i fac o poza...din pacate nu am reusit...s-a cam dus pe langa mine...
|
era si timpu k Gemballa sa isi lase amprenta pe o jucarie deasta......nu cred k exista loc de comentarii la ceea ce a iesit....superb!!!
|
Fromos exemplar. Pare ca seamana putin cu Saleen...sau doar mi se pare mie. Oricum e o bijuterie. Culoarea e putin cam dubioasa, dar nu arata nici rau.
|
a ieshit superb mashina.....cred k e scump tare kitu :shock:
|
imi place cum s-a continuat linia de la cabina... cel stock nu ma atrage dar asta acum da
|
|
interiorul e beton...imi place ce au facut...schimbatoru ala e perfect acolo...in momentul cand te urci in mashina itzi dai seama ca e perfect amplasat....nu-mi prea place culoarea mashinii...deshi da....e un "porc" :)
|
Criminala masinutza asta!!!
|
super tare.... la gemballa nu poti sa comentezii nimik eleronul ala in spate sta foarte bine kitu e tare rau de tot.... interiorul la felll statea mai bine pe alta culoare dar deah.....
|
Quote:
|
wow , e suuuupppeerrr tare kitu , nu cred k exista cineva la care sa nu-i plak kitu` , betooon
|
:rolleyes2 :shock: !!! what a car !!! :shock: :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning