Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Break 1994 -Masina de munca (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/294399-dacia-break-1994-masina-munca.html)

Lucian MC 15-12-11 17:52

Dacia Break 1994 -Masina de munca

3 Attachment(s)
Familia a achizitionat masina in anul 2004 pentru carausie la casuta care o aveam in constructie si in 2005 a avut "norocul" de a fi distrusa total fata si restaurata complet in sensul ca masina avea pragurile distruse ,stalpii erau indoiti rugina cat casa si mai multe nereguli care tinichigii de la serviceul suzuki din iasi au avut de lucru ei fiind implicati pe vremea aia cu societatea de asigurari astra la care a avut asigurarea cel ce a intrat pe contrasens si a avariat masina. Toate bune si frumoase,dupa ce masina a iesit de la tinichigerie ne-am dat seama ca motorul este obosit serios si a urmat o mica revizie la motor si mecanica insemnand schimbat arcuri,amortizoare ,pus set motor 1.6 in loc de obositul 1.4 ,planat chiuloasa si luat din ea 1 mm ,alezate supapele si mai multe ca sa fie si mecanica buna. Din pacate anul asta am intrat din nou in ea sa o revopsim datorita faptului ca dacia nu este facuta pentru durata la tabla ci doar de mantuiala si sa nu credeti ca nu sa avut grija de ea ca taicamiu baga ulei in praguri ,portiere si tot ce prinde si din cand in cand mai face amestec cald de parafina si vaselina dar asta e tabla de dacie . Masina este o Dacie Break din 1994 Verde Padurea Neagra metalizat care a fost recarosata in 1995 ca a luat foc dupa ce sustine fostul proprietar,tatal meu fiind al doilea proprietar. Planuri prea mari nu sunt cu masina de vreme ce este masina pe care tatal meu o foloseste pentru cumparaturi si afacerea lui poate doar un set de jante canada superbalon,acum avand canadele superbalon de pe spate de pe sportiva mea ca au cauciuce mixte dar cu inscriptia M+S si montat proiectoarele pe fata,schimbat bordul ca acesta a crapat si fiind cn3 o sa fac si o revizie pe la motorul de la aeroterma si de la stergatoare ca nu prea leam bagat in seama,.Cam atat despre masina si istoria ei la noi,astept sugestii si comentarii .

cata50 15-12-11 18:43

Re: Dacia Break 1994 -Masina de munca

arata destul de bine pentru varsta ei. niste jante din aliaj ar da bine, parerea mea:) daca se poate sa pui niste poze mai clare si ...sa o stapanesti sanatos:D

imi aduce aminte de fosta mea dacie din 1995, numai ca era berlina si era culoarea gri magnum(gri sobolan:))

Lucian MC 15-12-11 18:57

Poze o sa ii fac maine pe lumina ca nu prea am fotografiato pana acum,jante de aliaj nu prea merita zic eu ca taicamiu a indoit cateva jante si eu am indoit 2 pana acum pe drumurile din iasi deci nu prea se merita zic eu. Pe sportiva o sa pun aliaj ca e mai usurica si nu cara greutate

Lucian MC 16-12-11 12:46

4 Attachment(s)
New pics

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning