![]() |
TURBINA MAI MARE? 325TDS + EWS SCHITA
MERGE MONTATA O TURBINA MAI MARE + INJECTOARE SI POMPA PE UN 325 TDS?
ACUM AM M52B28 AM CUMPARAT O NOUA INSTALATIE MOTOR (1997) DAR ARE EWS.. UNDE POT VEDEA O SCHITA .... (AM EWS, CHEIA, SI ANTENA) |
Re: TURBINA MAI MARE? 325TDS + EWS SCHITA
Quote:
vorbesti de 2 motoare diferite 325 tds e 2500 diesel si M52B28 e 2800 benzina incearca sa reformulezi |
sunt 2 intrebari
la a doua am uitat de "?" :sad: ERGE MONTATA O TURBINA MAI MARE + INJECTOARE SI POMPA PE UN 325 TDS? si PT M52B28 AM CUMPARAT O NOUA INSTALATIE MOTOR (1997) DAR ARE EWS.. UNDE POT VEDEA O SCHITA .... (AM EWS, CHEIA, SI ANTENA) multumesc |
Quote:
tds-ul are niste turbine mitsu cu flansa de prindere in 3,destul de rare turbinele sunt mici,intr-adevar,dar merg impinse destul de departe nu te sfaturiesc sa mergi pe chestii extreme cu tds-ul deoarece are o problema din proiectate : 6 cilindri cu distanta mica intre ei de unde rezulta un defect destul de des intalnit : se fisureaza chiuloasa intre 2 cilindri daca vrei sa umfli un tds eu zic ca un soft+un pic de umblat in turbina (cheia de 10 :D) e de-ajuns ca s-o aduci undeva aproape de 200 si cuplul sa fie apropiat de 340-360 Nm Quote:
|
Multumesc sharpe
|
Quote:
|
Quote:
nu incerca sa tragi prea tare d tds ca nu are rost.probleme cu chiuloasa sunt f des intalnite. cu instalatia se poate rezolva.daca dme ul care il ai pe masina nu are ews se modifica instalatia si merge fara probleme.daca dme ul de pe masina este cu ews treaba se complica putin se rezolva dar....cu bani mai multi si nu oricine. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning