![]() |
mana de la mana ca sa vina mosou
ca aproape in fiecare an, propun sa ne facem curatenie prin dulapuri si tot ce e in plus, demodat, sau ne-au ramas mici, sau mai mari in loc sa le aruncati, le pune-ti intr-o punga si le ducem la casele de copii
daca ne miscam repede poate facem de o masina ce spune-ti ? eu am deja cateva pungi pregatite pt donatii las nr meu de telefon pt cei ce sunt noi pe acest forum 0743.731.789 cata pute-ti sa ma sunati si sa ne intalnim intr-un loc comun ca sa mi le dati daca nu aveti timp sa merge-ti personal sa le pretati sa-i dam biceee !! |
Re: mana de la mana ca sa vina mosou
am pregatit si eu ceva...te-am sunat si nu ai raspuns...daca poti cand ai timp sa ma suni sau sa dai un semn sa vedem cum facem sa ti le dau...
|
am vorbit si eu acolo unde ti-am spus aseara, aduna pachetele si ne vedem
|
nu pot sa cred ca din atatia forumisisti pe cluj, ne-am strans doar 4 prs...
rusine.. !! |
Donez un brad natural.
Are aprox 2m si ceva, e decent, nu e de lux dar nici urat. Il dau cu placere oricui nu are inca un brad. Se poate ridica din marasti. |
ce se mai aude? pacat ca eu acuma vad postul. Cred ca ar fi mult mai multi care ar dona dar nu il vede nimeni aici.
|
asa-i omul, cand are nu-i pasa de restul !
|
pai eu cred ca postul asta nu la prea vazut lumea de aceea, dar acuma se mai fac donatii? Pentru cine se doneaza?
|
da donatii se mai fac !!
donatiile merg toate la diferite scoli sau asociatii de copii eu am dus o tura, dar in continuare preiau donatiile si le duc cand se strang mai multe ma suna-ti si ne vedem intr-un punct centric si le preiau |
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning