![]() |
Mac Audio Bass-Reflex vs. Bandpass
Ce sa aleg intre : Mac Audio MPX Box 112 bandpass SI Mac Audio MPX Box 112 Bass-reflex
Daca e cineva care are asa ceva, va rog postati si ajutati-ma sa aleg ce e mai bun la claritatea basului...etc |
Re: Mac Audio Bass-Reflex vs. Bandpass
nimeni nimic? :|
|
Depinde si pe ce fel de masina vrei tu sa montezi sistemul.Eu am pe un Mercedes A-Class versiunea cu bass reflex si se aude destul de bine zic eu.
|
pe Civic Ej9 vreau sa pun.
|
A avut cineva sau are unul dintre modelele de mai sus?
|
Quote:
|
Quote:
spune si tu cati bani esti dispus sa investesti si poate se gaseste o solutie. ca de la hondar la hondar , mac audio e un fel de golf 3 gasesti piesa la el la fiecare colt de strada...=> calitatea tinde spre 0 ( nu am vrut sa jignesc posesorii de golf, dar se potrivea in context) |
In jur de 600RON statie+subwoofer+cabluri. Nu cred ca voi gasit altceva, doar daca iau difuzor si sa ii fac incinta, dar ies mai scump. Ma gandeam sa iau Macul cu bass-reflex, nu stiu ce sa fac...
|
Quote:
|
cred ca sti cum e tabla pe civic, doar nu voi pune 1000W sa imi sparg capu...asa cat de cat sa am un bass acolo, ca bassul de la boxele fata-spate lasa de dorit...de ce spune-ti ca Mac Audio nu e bun? un argument ceva...orice sa stiu si eu ce are :)
PS: am ascultat un blaupunkt de 200W rms bass-reflex intr-un EG si se aude bine...Macul eu zic ca v-a fi mult peste...ce parare aveti? |
probeazal si vezi daca iti place.
nu iti fa probleme de tabla ca nu are nimic de la bass CREDEMA :)) |
Nu am de la cine sa probez.Il iau nou de pe net...ce sa aiba tabla =)) nu are nimic doar ca baraie in ultimu hal !
|
iti cumperi 1-2 cutii de antifon si ai rezolvat problema.
incearca sa cumperi produsele dupa ce le-ai ascultat. cauta pe cineva cine are acele scule si doar prelungesti cablu si il pui la tine in masina bass-ul sa vezi cum suna la tine in masina |
ce parere aveti de Ground Zero?
|
de ce nu ne intrebi si de inphase?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning