Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Rares w123 (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/293665-machete-lucru-rares-w123.html)

Rares w123 11-12-11 11:14

Machete in lucru - Rares w123

Salut.
Am deschis acest thread pentru a va arata machetele mele in lucru.
Eu v-am urmarit de ceva vreme si am incercat sa modific si eu cateva machete.
Pana acum am cateva realizari dar nu sunt lafel ca ale voastre.
In acest moment lucrez la un BMW 645ci de la Welly scara 1/18.
Mai am de terminat o Toyota Land Cruiser 1/24 si de lustruit un parbriz la un Mini cooper 1/18 tot de la Welly.
Mai tarziu o sa fac si neste poze cu acestea.
Sper sa va placa cum lucrez.

Rares w123 11-12-11 15:34

Re: Machete in lucru - Rares w123

7 Attachment(s)
Acestea sunt machetele.
La Bmw am ceva de lucru fata de Mini si de Toyota.
La Mini trebiue sa rezolv problema cu parbrizul,la Toyota trebuie sa ii fac un sistem de prindere a axului pentru roti.

Rares w123 11-12-11 15:49

1 Attachment(s)
Detalii:
La Mini interiorul este pochetat de mine cu ajutorul prelandezului si a unei lavete de sters ochelarii.
La inceput macheta erea visinie interiorul nu era mochetat bordul era rosu.
Acum cum se vede si in imagini pragul de jos lam nichelat iar macheta am vopsito negru mat.
Mai urmeaza sa ii fac farurile si neoane pe sub ea.
La inceput toyota era jeep de culoare gri.
Acum iam pus bara de protrectie fata-spate, am transformato in furgoneta iam facuto podea din imitatie de piele i-am lipit doua scaune + un semn de toyota confectionat dintr-un breloc:D,un tub de Nos confectionat dintr-un capac de parfum.:D

bmwh548 11-12-11 17:00

De unde sa incep?
In primul rand regulamentul spune 2 machete pe zi, tu ai pus 3 (trecem cu vederea, esti nou pe aici).
Trecem la realizarile propriu-zise: Mini-ul e tragic. Nu ai finisat aproape deloc ce ai facut la ea; ideea in sine nu e rea, dar trebuie mai multa rabdare la detalii. Eh, daca Mini-ul e tragic, Toyota e catastrofa :( Bull-bar-ul e de la o cu totul alta scara, scaunele dau ca nuca in perete cu un SUV, la fel ca la Mini nu ai acordat deloc atentie finisajelor si rezultatul se vede.
BMW-ul e inca in lucru, ia-ti revansa si demonstreaza-ne ca se poate.

Rares w123 11-12-11 17:10

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4772187)
De unde sa incep?
In primul rand regulamentul spune 2 machete pe zi, tu ai pus 3 (trecem cu vederea, esti nou pe aici).
Trecem la realizarile propriu-zise: Mini-ul e tragic. Nu ai finisat aproape deloc ce ai facut la ea; ideea in sine nu e rea, dar trebuie mai multa rabdare la detalii. Eh, daca Mini-ul e tragic, Toyota e catastrofa :( Bull-bar-ul e de la o cu totul alta scara, scaunele dau ca nuca in perete cu un SUV, la fel ca la Mini nu ai acordat deloc atentie finisajelor si rezultatul se vede.
BMW-ul e inca in lucru, ia-ti revansa si demonstreaza-ne ca se poate.

Mersi pentru ca mi-ai citit topicul si am sa incep sa retusez mai bine machetele

eddycdk 12-12-11 16:26

Eh, mai ai de invatat. Exerseaza mai mult si uite-te pe aici ca sa inveti ce si cum. Incearca sa ai o idee despre ce vrei sa faci si sa pastrezi proprtiile, cum sa fie ala tub de NOS cand arata ca un butoi? Si embelma e prea mare pt o asa masina...
Spor la treaba si asteptam rezultate mai bune.

FED express 12-12-11 16:42

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 4774017)
Eh, mai ai de invatat. Exerseaza mai mult si uite-te pe aici ca sa inveti ce si cum. Incearca sa ai o idee despre ce vrei sa faci si sa pastrezi proprtiile, cum sa fie ala tub de NOS cand arata ca un butoi? Si embelma e prea mare pt o asa masina...
Spor la treaba si asteptam rezultate mai bune.

Bine era sa fie butelia de NOS atata :lol:
Eu credeam ca-i tub dinala de bass :lol:
Oricum...Rares.Citeste topicul de tutoriale.Si nu te grabi ! Incet, fara graba.Cum a zis si Eddy incearca sa ai o idee exacta asupra modificarilor pe care vrei sa le aduci.Sa stii exact ce vrei sa iasa. :wink:

Rares w123 12-12-11 17:24

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4774043)
Bine era sa fie butelia de NOS atata :lol:
Eu credeam ca-i tub dinala de bass :lol:
Oricum...Rares.Citeste topicul de tutoriale.Si nu te grabi ! Incet, fara graba.Cum a zis si Eddy incearca sa ai o idee exacta asupra modificarilor pe care vrei sa le aduci.Sa stii exact ce vrei sa iasa. :wink:

V-am si spus mai sus ca vam urmarit de ceva timp si am incercat dar aceste greseli vor fi remediate.

lusian 12-12-11 17:28

Spor la lucru, si ai grija la gramatica.

steaua23 14-12-11 20:06

Quote:

Originally Posted by lusian (Post 4774159)
Spor la lucru, si ai grija la gramatica.

Chiar ... la 13 ani, in clasa a 7-a (presupun), nu ai invatat sa scrii corect ?

De machete nu zic nimic, pentru ca ti-ai batut joc de ele din toate punctele de vedere. E oarecum de inteles curiozitatea ta, dar finalizarea lucrarii este extrem de slaba.

2010 14-12-11 22:01

Mare grija la scris, altfel inchidem atelierul de creatie!

Rares w123 08-04-12 12:38

10 Attachment(s)
Salutare.
Ieri am inceput sa lucrez la interiorul Porsche-lui trimis de catre Emil (FED express).
Din cate se vede in imagini am vopsit interiorul din rosu in negru.
Pe parcurs am sa lucrez si la caroserie.

neamtu07 10-04-12 21:44

Rares din cate stiu eu trebuie sa prezinti si macheta nu numai poze cu interiorul.

2010 10-04-12 21:48

Prezinta ce are terminat la momentul asta...

neamtu07 10-04-12 21:49

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4976009)
Prezinta ce are terminat la momentul asta...

E bine si asa.:)

All times are GMT +2. The time now is 15:40.

- Copyright 2026 4Tuning