![]() |
Logan RS de 170 de cai putere! By Patrick Kirfel
5 Attachment(s)
170 de cai si 7.8 secunde pentru 0-100 km/h.
Patrick Kirfel, este pasionat de pilotaj si de tuning si detine un centru de vanzare a modelelor Renault si Dacia in Germania. - scaunele Recaro prevazute cu centuri de siguranta cu prindere in sase puncte si - volanul sport de dimensiuni mici - cilindree de 2.0 litri si vine direct de pe Clio RS - 1135 de kilograme - 0 la 100 km/h in 7.8 secunde si la o viteza maxima de 200 km/h. - sistemul de suspensii a fost modificat - garda la sol a fost coborata - jantele de doar 15 inch germanul l-a fixat la nu mai putin de 30.000 de euro Informatii selectate de site-ul automarket. |
Re: Logan RS de 170 de cai putere! By Patrick Kirfel
un film ceva nu este sa vedem cum merge, mi se pare cam mult 30 000
|
loolz, pai pe ce dau frate 30 mii ???? pe un logan ??? poa` sa aibe 300 cp , dar la 170 cp doar 200 km/h ??? ce o avea pe el tot logan ramane ,de 30 mii imi cumpar bmw m3 sh si nu o sa se compare loganu cu bmw-u niciodata !
|
Poate doar a vrut sa demonstreze ca se poate :)
|
dap , orice se poate dak sunt bani ......
|
un exemplu in care se poate demonstra cat de mult conteaza aerodinamica masinii.acelasi motor pe clio face suta cu o jumate de secunda mai repede.
|
Varza totala..de banii aia imi fac masina de 1000 cai putere...si ma dau la mustata cu Bugatti.
|
Quote:
|
Pret cam mare....motorul ii ok!
|
Nu conteaza pretul ..este o masina pregatita pt competitie cred ka i-si merita pretul ..
|
eu zic ca daca ar cadea pe mana lu sgm un logan (6000E) + inca vre-o 10.000 E ar iesi ceva asemanator :D :D:D
|
As bate la loganul ala ca la fasole. :) Cu 3000 iei un clio sau megane RS facut praf, cu motorul si cutia bune, si de 7000 ii pui turbo, si iti mai raman si bani. 300 cai sunt suficienti.
|
un logan stock e 9000 euro.cam putine modificari pt 21000 euro. parerea mea
30.000 se pot investi intr-o alta masina.....sau daca ar fi sa fie bagati intr-un logan....poate romanul ar face o treaba mai buna. e doar o parere personala. |
pretul este foarte mic pentru o masina de competitie si daca intrii pe circuit cu o masina de 300cp ai sa fii umilit de un logan de 170cp.....mie sincer nu-mi place loganul,dar este totusi o masina de circuit...spunea cineva de turbo...la clasa 2.0 superturisme sunt admise doar motoarele aspirate
|
Motor de Clio Rs zicea cineva ca e in jur de 3000 euro cu ce mai tre pe langa el.O suspensie in jur de 500 euro,scaune volan si jante 17500 iepuroi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning