![]() |
Accident. Vreau niste sfaturi
Salut.Am fost implicat intr-un accident auto cu alta masina. Cum sa intamplat: Mergeam pe o strada din oras cu o banda dus o banda intors si in fata mea la aproximativ 20 30 m. era o masina cielo,brusc vad ca fara semnalizare trece pe banda stanga pe contrasens calcand linia continua de la o trecere de pietoni, eu crezand ca va opri acolo am mers inainte dar ma trezesc cu cielo in fata mea vrand sa intre in parcare(el a facut o bucla ca si cum ar intra cu tiru in parcare),nemaiputand evita am intrat in el lovindul.am fost la politie unde soferul la cielo a fost gasit vinovat dar fiind incapatanat a contestat procesul verbal pe motiv ca eu as fi cel vinovat si ca lui i sa facut o nedreptate..Acum sunt cheamt ca si martor la procesul dintre el si politie.Ce sanse sunt ca sa castige contestatia PV?
|
Re: Accident. Vreau niste sfaturi
Nu prea sunt sanse, du-te ca martor si vezi ce va fi.
|
Quote:
|
stai flex... il racoreste pe baiet,amenda + permis...
ai facut si tu o poza la fata locului??? |
Nu are nicio sansa sa castige.
Tu du-te ca martor.Sa vada judecatorul ca doresti sa se faca dreptate. |
Luni acum ma duc la tribunal sa vad ce rezolv. Poze am facute destule chiar o sa le iau pe un stick cu mine dar problema este ca in ele masina nu este trecuta de linia continua pe contrasens, el a zis la politie ca l-as fi depasit eu prin dreapta:)) dar se vad in poze urmele de frana care erau chiar langa jumatatea drumului langa linia de marcaj pe banda mea
|
Cum sa-l fi depasit prin dreapta daca strada avea o banda pe sens ? Mai e si dobitoc....
|
Dobitoc sigur este ca nu a vrut sa i-mi dea nici asigurarea sa repar masina,a trebuit sa insist eu la firma unde o avea,dar am dat o declaratie pe propria raspundere ca in caz de castiga contestarea PV o sa le dau banii inapoi in jur de 18 mil. de asta am emotii sa nu castige
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning