![]() |
Vand Laptop Hp
7 Attachment(s)
Vand Laptop HP DV6000
Stare exceptionala, a fost cumparat din Italia, nota 9/10, pentru ca circa 2 cm/1mm are luata vopseaua de pe carcasa ! In rest, super ok, nu are zgarieturi, nu este “obosit”, capacul nu are joc deloc, laptopul mai mult a stat degeaba de circa 1 an si ceva ! ACUMULATOR NOU de 5200 mAh, o singura data a fost incarcat, trebuie formatat ! Cel vechi mai tinea cam 5 minute ! Procesor Intel Pentium Dual Core, 2 x 1.6o Ghz Memorie Ram de 2 Gb Placa video Nvidia Geforce Go 7400 Hdd de 120 Gb Dvd Rw Boxe Altec Lansing Conexiune internet Wireless si cablu Camera web si microfon integrate Cititor carduri Etc. Windows 7 Ultimate abia instalat, drivere si cateva programe ! Daca nu e asa cum l-am descris mai sus, imi dati cu el in cap ! Pret 920 lei discutabil Bogdan, 0761633329 |
Re: Vand Laptop Hp
Sus cu scula !
|
Haida, ma, pret discutabil !
|
Sunt ulterior oferte La laptopuri începând de La 1200 lei si nu cred ca se merita sa iei unu sh.. Scz de Off dar ar trebui sa veniți cu prețuri reale ...
|
Esti prost informat, sunt laptopuri noi si la 899 lei ! Ce te intereseaza pe tine cat cer eu pe laptopul meu ? Pot sa cer si 10.000 de euro, care e problema ta ? Daca nu te intereseaza, vezi-ti de treaba ta si de anunturile tale ! Rog un moderator sa-l atentioneze...
|
Se poate inchide, merci !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning