![]() |
As dori sa cumpar cel mai fiabil w124 diesel!?
Buna ziua!
Am o nelamurire, si as dori sa ma ajutati daca puteti! As dori sa cumpar un mercedes w124 diesel pentru tatal meu si sunt in dilema! Am tot cautat si am gasit cateva oferte dar nu stim care sa alegem! Am gasit Mercedes: 300td din 89' 224.000km 147ps, automat 250d din 93' 95 cp, si200.000-350.000 300d din 95' 136cp km cuprinsi intre 145.000km-300.000km automat As dori daca ma puteti ajuta cu informatii care consuma mai putin, este mai usor de intretinut, si care o durata de viata mai lunga! Eu am cautat 300td de prin ani 94-95 dar nu am gasit decat diesel simplu de 136cp, ce am gasit TD a fost sub ani 92'! Sau ma indrumati spre w210 pentru 300td, desi eu stiu ca w124 sunt cele mai fiabile! Va multumesc! |
Re: As dori sa cumpar cel mai fiabil w124 diesel!?
Daca la o masina de acum 20 de ani te uiti la diferenta de 2-3 ani la fabricatie sau la numarul kilometrilor te sfatuiesc sincer sa te orientezi spre altceva. Toate w124 sunt masini fiabile cu avantajele si dezavantajele lor specifice.
Eu zic sa cumperi masina care arata/ funcioneaza cel mai bine si sa uiti de ani de fabricatie sau kilometrii care de cele mai multe ori nu mai corespund cu realitatea deja de vreo 15 ani. |
Quote:
Am gasit unul din 95 300 diesel cu 145.000km reali luata de noua masina de proprietar, cu service doar in reprezentanta, dar sa vandut chiar inainte sa ajungem la ea! Asta este, asteptam alta, aceasta nu a fost sa fie a noastra :P |
am mai gasit aceasta masina! ce ziceti de ea?
http://www.coches.net/mercedes-benz-...7530-covo.aspx |
As dori sa cumpar cel mai fiabil w124 diesel!?
250D consum , fiabilitate ,taxe ok .
|
cea din anunt nu arata rau, dar si pretul....
|
Re: As dori sa cumpar o autoutilitara frigorifica de 3,5t
As dori sa cumpar o autoutilitara frigorifica de 3,5t cu dublu pe spate si sa incapa 8 europaleti.La ce pret mi-o puteti aduce?As vrea ceva mai ieftin si de an mai bun.Va multumesc si sarbatori fericite
|
Re: As dori sa cumpar o autoutilitara frigorifica de 3,5t
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pana la urma am cumparat 300td din 1994.
Masina este foarte ok, deocamdata. |
bravo,buna alegere......eu l-as fi luat si break.....
|
Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos insa cele mai fiabile w124 diesel sunt cele cu motoare aspirate, pentru ca turbina pica printre primele chestii de la motor. Acum este clar ca masina care ai cumparat-o tu fuge mult mai bine decat un 300 sau 250 aspirat (136 respectiv 90 cai putere) pe langa astia 147 care ii are asta, insa tu intrebai de fiabilitate. Oricum sa o stapanesti sanatos si numai drumuri bune sa ai.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning