Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   PROBLEMA CU POMPA DE BENZINA! (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/293120-problema-pompa-benzina.html)

radu_bmwe36 07-12-11 19:34

PROBLEMA CU POMPA DE BENZINA!

am si eu o mare problema...la masina( BMW e36 320i ) intr-o luna am schimbat 4 pompe de benzina... cumpar pompa merg 3 -4 zile cu ea e totu ok si pe urma se subtiaza sunetu evacuarii...si se arde pompa... de cand am pus motoru pe masina am probleme cu pompele de benzina...sa fie din cauza releului???( avand instalatia de 2.5 si releu sa fie prea puternic sa bage prea mult curent in pompa?) filtrului de benzina?? s-au din cauza unor conducte? ori din electrica???

radu_bmwe36 08-12-11 20:44

Re: PROBLEMA CU POMPA DE BENZINA!

nu stie nimenii!!!!!?????

Cipilica 09-12-11 15:15

Decat sa fi cumparat 4 pompe mai bine mergeai la un electrician sa-ti masoare sa vezi daca pe electrica este ok. Daca nu era, atunci iti spunea ce are. Daca pe electrica e bine, atunci incepi pe partea de mecanica: verifici filtrul de benzina, conductele, rezervorul, posibil sa aiba mizerie sa traga pompa si odata ce se infunda e normal sa se arda. Desi nu ma pricep la electrica, inclin sa cred ca varianta 2 ar fi cauza. Nu cred ca era nevoie de 3/4 zile sa-ti arda pompa. Cam astea ar fi primele operatii pe care eu le-asi face.
Bafta.

radu_bmwe36 09-12-11 19:58

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 4768615)
Decat sa fi cumparat 4 pompe mai bine mergeai la un electrician sa-ti masoare sa vezi daca pe electrica este ok. Daca nu era, atunci iti spunea ce are. Daca pe electrica e bine, atunci incepi pe partea de mecanica: verifici filtrul de benzina, conductele, rezervorul, posibil sa aiba mizerie sa traga pompa si odata ce se infunda e normal sa se arda. Desi nu ma pricep la electrica, inclin sa cred ca varianta 2 ar fi cauza. Nu cred ca era nevoie de 3/4 zile sa-ti arda pompa. Cam astea ar fi primele operatii pe care eu le-asi face.
Bafta.

chiar maine o sa merg la un electrician am cumparat aseara alta pompa si mi-e si frica sa o mai pun pe masina.... am luat si filtru de benzina o sa-l pun ...rezervoru este abea schimbat deci nu are mizerie :D

316i 12-12-11 00:13

Vezi ca poate ai filtrul de benzina de acum 10 ani. Altceva nu are ce sa fie.
Prea mult curent nu exista. Toate componentele masinii sunt alimentate cu 12-14V de la alternator.

bix 19-12-11 09:27

daca rezervorul a fost curatat inainte de montaj si esti sigur ca nu are mizerie, verifica traseul, conducta de retur sa nu fie opturata(infundata).

radu_bmwe36 24-12-11 20:23

se pare ca am rezolvat problema ...:D acum ceva timp nu ama vut acea canistra de gaze si imi tragea rezervoru in sus...i-am schimbat si rezervoru si i-am pus si canistra ...dar mergeam fara buson ca mi-era frica sa nu imi mai traga iar rezervoru in sus....de cand am pus busonu ..pompa numai bazaie si are o saptamana jumate si tine...pana acum ma tinea cel mult 3 -4 zile si se ardea pompa si avea un zgomot ciudat...toata treaba era de la buson:D!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning