![]() |
VW Golf 3 NT-90-AVI
10 Attachment(s)
Salutare , sunt si eu un posesor de Mk3 din 93'
- motor 1.6 ABU 75CP - servo - 2 airbag-uri - suspensie sport Bilstein fixa - finala sport Remus - interior (deosebit) crem - prelungire bara fata, praguri vr6 - jante 13" de iarna Intre timp masina a mai primit imbunatatiri -bara fata Rs look -jante Rial 15" ET 28, iar in prezent jante Borbet T 9j toate 4 et 30 , alte nu imi mai vin in minte acum , masina o am de ceva timp dar abia acum m-am hotarat si eu sa "intru in randul lumii " :)) astept si eu pareri :D, vin si cu cateva poze .:D |
Re: VW Golf 3 NT-90-AVI
interesant spoilerul, cumpara-i niste faruri mk4 look, si renunta la semnalizarile din bara si la smile-ul acela din tripla :) in rest frumos
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
A venit si iarna mult asteptata ,pun 2 poze cu masina la hibernat :D intre timp AvI a primit faruri "r32 look " o sa revin si cu poze cu respectivele .
|
5 Attachment(s)
stiu k nu sa mai postat de mult aici , pun poze cu farurile si jantele , urmeaza pragurile :D
|
Frumos golf, succes cu el. Daca tot ai bara fata clean, vopseste-i si bandourile si bara spate. Sau pune-i o bara fata stock.
|
Looking good adi , spor in continuare !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Hai sa mai adaugam ceva poze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |