![]() |
Tvr Griffith 500
1 Attachment(s)
salut,
am avut citeva rugaminti sa povestesc ceva despre TVR, am sa incep acest thread si am sa incerc sa raspund la diverse intrebari,...but just be patient,... Attachment 189867 :rolleyes2 |
Re: Tvr Griffith 500
ok omu ! incepe cu serie model an .. samd ! ca apoi te iau cu intrebari despre cum se comporta :)
|
OK, modell 96, original 300 CP, cu espamentul englez fara TÜV in germania 340 CP, deci este clar, motorul 5.0 V8;)
genti de 16" numai, dar de ajuns pentru frine AP Racing cu discuri de 315 mm cu 6 pistonase si cauciucuri 225 fata 245 spate,... sa nu uitam ca masinutza cintarea numai 1050 Kg, cu rezervorul FULL,... vmaxx teoretica ~275 Km/h, am mers de citeva ori 260 si am lasato moale, merge ca un sarpe,...vroia peste tot, numai in fata nu,... to be continued,... :rolleyes2 |
mai zi despre masina asta, poate mai pui si niste poze...
|
misto tvr. dar de ce tvr si nu alta masina?
si cam la ce pret sunt tvr-urile?:D numa bine |
mai multe poze? o mai ai acum sau nu ?
|
salut,
am vinduto, dar in curind sper sami permit sami iau alta,... un griffith 500 este cam la 30-45000 euro. :rolleyes2 |
acasa la mama lui sunt sigur ca gasesti mai ieftine!
|
la mama lor sint toate cu volanul pe dreapta, sa nu uitam ;)
:D |
Hello guys
i am a TVR fan! i have a TUSCAN in Bucuresti and a Chimaera + Sagaris in Milano great cars!!;) |
exista asa ceva in RO ? chiar foarte curios sunt sa vad asa ceva . Trebuie sa fi putin nebun sa iti iei un TVR , nam de unde sa stiu eu din experienta pt ca nu sunt chiar atat de realizat pe plan financiar , dar din cea am vazut prin emsiuni TV(Top Gear) cam asta ma inteles !
|
poze poze poze reale cu ele!
|
eu am vazut aici in tara lor tuscan,chimaera si cerbera si sincer mi se par prea exagerate masinutele astea
|
exagerate in ce sens ???
la banii astia freci orice porsche turbo la creier, adika il faci VARZA ! :rolleyes2 |
Cu banii de pe un Ariel Atom faci orice masina.
Sunt urate! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning