Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Porsche (https://forum.4tuning.ro/286-masina-mea-porsche.html)
-   -   Service Porsche Bucuresti - Opinii? (https://forum.4tuning.ro/286-masina-mea-porsche/292621-service-porsche-bucuresti-opinii.html)

exorobert 05-12-11 12:00

Service Porsche Bucuresti - Opinii?

Salut,

Trebuie sa fac si eu prima revizie la masina si sunt curios ce opinii sunt despre reprezentanta din Bucuresti?
Optiunile mele (fiind cam la aceleasi distante), sunt Bucuresti, Budapesta sau Viena.

Multumesc.

DUB-R 31-03-12 13:31

Re: Service Porsche Bucuresti - Opinii?

Quote:

Originally Posted by exorobert (Post 4760060)
Salut,

Trebuie sa fac si eu prima revizie la masina si sunt curios ce opinii sunt despre reprezentanta din Bucuresti?
Optiunile mele (fiind cam la aceleasi distante), sunt Bucuresti, Budapesta sau Viena.

Multumesc.

Pana la urma unde ai facut-o ? :-) Era la reprezentanta din Bucuresti un domn foarte, foarte bun in munca lui si foarte corect. Genul de om care cand ii duceai masina la reparat iti curata motorul din propie initiativa :-) Din cate stiu nu mai lucreaza acolo dar daca ai vreodata vreo problema majora lasa-mi un pm aici pe forum si te pun in legatura cu dansul ;)

exorobert 31-03-12 14:22

Inca nu i-am facut revizia. Au trecut doar 14.000 km de la ultima revizie. Urmeaza foarte curand.

Sincer, cred ca o sa o fac unde am drum prima data (Bucuresti, Budapesta, Vienna, etc)...

MofleaTeribilul 02-04-12 22:55

Poti sa o faci la ei. Diferenta de pret dintre Viena si Bucuresti e infirma. Dar ai grija, au tendinta sa ti bage multe cosumabile si prostii pe gat.

exorobert 03-04-12 11:01

Quote:

Originally Posted by MofleaTeribilul (Post 4963201)
Poti sa o faci la ei. Diferenta de pret dintre Viena si Bucuresti e infirma. Dar ai grija, au tendinta sa ti bage multe cosumabile si prostii pe gat.

Merci!

Mi-au trimis cei din Bucuresti o oferta de revizie, dar nu mi se parea nimic iesit din comun la consumabile, mai ales ca este revizia "mare".

MofleaTeribilul 03-04-12 11:12

Quote:

Originally Posted by exorobert (Post 4963739)
Merci!

Mi-au trimis cei din Bucuresti o oferta de revizie, dar nu mi se parea nimic iesit din comun la consumabile, mai ales ca este revizia "mare".

Ti au trimis si preturile la consumabile? Mie spre exemplu mi au spus sa schimb placutele si am mai mers 20.000 km pana mi s a aprins senzorul. Si m au pus sa fac revizia la 15.000 in loc de 25.000 si mi au spus ca daca nu o fac pierd garantia. A fost cearta mare. Pana la urma am facut o la Viena...

exorobert 04-04-12 14:29

Quote:

Originally Posted by MofleaTeribilul (Post 4963773)
Ti au trimis si preturile la consumabile? Mie spre exemplu mi au spus sa schimb placutele si am mai mers 20.000 km pana mi s a aprins senzorul. Si m au pus sa fac revizia la 15.000 in loc de 25.000 si mi au spus ca daca nu o fac pierd garantia. A fost cearta mare. Pana la urma am facut o la Viena...

La mine (987) revizia se face la 30.000 km.
Evident nu am de gand sa astept asa mult. Am sa o fac pe la 15-16, desi masina a umblat mai mult pe autostrada si nu a fost fugarita.

Mi-au trimis preturile. Daca vrei, putem discuta in privat pe email.

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning